16 / 05 / 2024

Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören

Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören, konutta reklamın pr ayağından bahsetti...

Açı Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açı Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Özgün Şenel tarafından kuruldu.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

Muğla Ula'daki 13 milyonluk tünel ne olacak?

Muğla, Ula’daki Akyaka Mahalle Kavşağı Proje inşaatına ilişkin Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nin açtığı davayı görüşen İstinaf Mahkemesi projenin tekrardan incelenmesine karar verdi. Fakat mahkemenin kararı sonrası kavşak ve tünellerin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Rize'de OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Rize'de organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a proje olup olmadığını sordu...

Van'da OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Van'da organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a proje olup olmadığını sordu...

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mesut Şengül tarafından kuruldu.

7. Proje Yönetim Zirvesi gerçekleştirildi!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

7. Proje Yönetim Zirvesi 21 Nisan'da!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” düzenliyor.

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Candan Armağan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul Piyalepaşa proje fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olan İstanbul Piyalepaşa proje fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde toplam 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören Haberi

Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören
Modakent A.Ş. Proje Yöneticisi Hilmi Işıkören'in konuşması:


Konutta reklam önemli pr daha önemli. Ya da pr daha önemsiz ya da tam tersi. Bunların doğru olduğunu düşünmüyorum. Hepsi çok önemli. Fakat hepsinin yönetimi çok önemli. Kötü reklam ajansı yoktur, kötü brief vardır.  Briefiniz kötüyse çıkan sonuçta kötü olur. Reklam yapılacaksa mutlaka nasıl bir reklam olması gerektiği çok iyi anlatılmalı karşı tarafa ne istendiği ekibe çok iyi anlatılmalı. Pr tarafında da mutlaka konuşturacak pr'da sizi haber edecek şeyleriniz olmalı. Bunları düşünmelisiniz tasarlamasınız. Bunları yaratmalısınız bu fikirleri oluşturmalısınız. Sıradan şeyleri pr ajansının da haber yapamaması da pr ajansının suçu değil. Enterasan özellikleriniz olmalı ki bunlar konuşulsun. Ancak pr ajanslarının çok üzerine gidiliyor. Niye haber çıkmıyoruz diye.. Yoksa bir şey tabii onların da yapabileceği...