11 / 05 / 2024

Modda Senkron proje fiyatları

Modda Senkron proje fiyatları

Modda Senkron proje fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Senkron projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Modda Port nerede?

Modda Port nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Modda Suites İzmir fiyatları!

Modda Suites İzmir fiyatları lansmana özel olarak 394 bin TL'den başlıyor. Proje sekiz katlı tek blokta toplam 72 daireden oluşuyor...

Dekon Senkron’da metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL’den başlıyor!

Dekon İnşaat, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde yepyeni bir projeye başladı. Dekon Senkron, hem konut, hem ev-ofis olarak kullanılabilmesi, proje kapsamında yer alan ticari alanları, geniş balkonları ve 4,800 TL’den başlayan metrekare birim fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor

Dekon Senkron fiyat!

İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yükselen Dekon Senkron fiyat listesi 394 bin TL'den başlıyor. Proje 170 adet daireden meydana geliyor.

Modda Senkron Ataşehir daire fiyatları!

Modda Senkron Ataşehir daire fiyatları 1+1'lerde 300 bin TL'den başlıyor. Modda Senkron projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Modda Senkron: İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında!

Toplam 168 adet konut ve ticari ünitelerden oluşan Modda Senkron Evleri Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki Modda Senkron Evleri nerede?

Ataşehir Modda Senkron fiyat!

Modda Senkron projesi Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir Modda Senkron fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Modda Senkron satış fiyatları!

Modda Senkron satış fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Modda Senkron Ataşehir projesinde 164 daire ve ticari birimler yer alıyor...

Modda Senkron proje fiyatları Haberi

Modda Senkron proje fiyatları


12 bin metrekare alanda hayata geçirilen Modda Senkron projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ile Ümraniye'de inşa ediliyor.


Ontan İnşaat ve Dekon İnşaat işbirliğiyle yükselen Modda Senkron projesi, 168 adet konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Modda Senkron projesi, Şenol Güneş Bulvarı üzerinde yer alıyor.


1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Modda Senkron projesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu konumda bulunuyor. Modda Senkron'da teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Modda Senkron proje fiyatları 1+1 dairelerde 300 bin TL ile 400 bin TL aralığında değişirken, 2+1 dairelerde 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Modda Senkron Ataşehir projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar olacak.



Tel: 0216 364 00 12

Web: http://moddasenkron.com/

Gülcihan...