02 / 05 / 2024

Modda Senkron projesi satışları

Modda Senkron projesi satışları

Dekon İnşaat tarafından inşa edilecek olan Modda Senkron projesinde ön talep dönemi başladı. Peki, Modda Senkron nerede?

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

Modda Suites satılık daire!

Toplam 72 daireden meydana gelen Modda Suites projesi Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Modda Suites satılık daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

12 soruda Modda Suites projesi!

İzmir Modda Suites projesinde daire fiyatları 394 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. İşte 12 soruda Modda Suites projesi...

Bayraklı Modda Suites ödeme planı!

8 katlı tek blok şeklinde yükselen Modda Suites projesi 72 daireden meydana geliyor. Ontan Modda Suites fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. İşte Bayraklı Modda Suites ödeme planı...

Ontan Modda Suites satış ofisi!

Modda Suites Evleri projesi İzmir Bayraklı'da Ontan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor...

Modda Senkron projesi satışları Haberi

Modda Senkron projesi satışları

168 daire ve mağazalardan oluşan Modda Senkron projesi Dekon İnşaat imzasını taşıyor. 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Modda Senkron projesinde ön talepler alınmaya başlandı. 


Modda Senkron nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Modda Senkron projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne çok yakın konumda inşa ediliyor. 


Modda Senkron projesinin arsa alanı 12 bin metrekare olarak belirlendi. Ontan Dekon Modda Senkron projesinde fiyat ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. 


Modda Senkron projesinde yürüyüş alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve otopark gibi çeşitli ortak kullanım alanları yer alacak. 


Modda Senkron iletişim:

Tel: 0216 364 00 12 

Web: moddasenkron.com/

Öznur YASLI /...