23 / 07 / 2024

modern collection tasarım

modern collection tasarım

Esenyurt Bölgesinin en modern projesi olan Dumankaya Modern Colleciton yükselmeye devam ediyor. Projede dekorasyona hazır shell teslim olarak verilecek...

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile Kia Sportage 2023'ün en dikkat çekeni oldu

Kia Sportage'ın en büyük özelliklerinden biri, şık ve modern tasarımıdır. Sportage, dinamik hatları, büyük ızgara ve LED farlarıyla dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, Sportage, otomobil severler tarafından tercih edilen bir SUV haline gelmiştir. Peki Kia Sportage 10 Mayıs 2023 fiyat listesi ned

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Zehnder Terraline konvektör modern tasarımıyla dikkat çekiyor!

Bir bakışta hayran kalacağınız, estetikten ödün vermeyen foksiyonelliği ile Zehnder Terraline konvektör, yaşam alanınıza farklı ve sıcak bir dokunuş yaparak modern tasarımı ile her ortama uyum sağlıyor.

I-AM'den Dudak Payı Meyhane'ye modern tasarım!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Meyhane Deneyimi Projesi kapsamında klasik meyhane kültürünü yeniden yorumladı.Dudak Payı Meyhane, şehirli ve dinamik konseptiyle dikkat çekiyor.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi tamamlanıyor!

Pazarkapı (Moloz) sahil bölgesini modern bir şekilde yeniden düzenlemek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aylardır üzerinde çalıştığı Pazarkapı Sahil Bölgesi Kentsel Tasarım Projesi'ni tamamlanma aşamasına getirdi.

Çin'de inşa edilen Burgu Bina tasarımıyla dikkat çekiyor!

Çin'in Fujian Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan, Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlandı.

Confetti'nin özel tasarım halıları modern çözümler sunuyor!

Confetti duvardan duvara proje halıları, güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanları oluşturuyor. Özel tasarım Confetti proje halılarıyla 2016 yılında da mekânlar fark yaratan estetiğe ve şıklığa sahip olacak

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

MuuM tasarımı D Cafe mimari tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

modern collection tasarım Haberi

modern collection tasarım


ESENYURT BÖLGESİNİN EN MODERN PROJESİ DUMANKAYA MODERN COLLECTION, YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR



2010 yılında lanse edilen ve 3 yılda yatırımcısına %85 varan oranlarda kazandıran Modern projesinin Kasım ayında gerçekleştirilen daire teslimlerinden sonra, Modern Vadi projesinin 2. etabı olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden onaylı Modern Collection Esenyurt-Bahçeşehir bölgesinde hızla yükseliyor. Dekorasyona hazır shell teslim olarak verilecek ve böylece sektörde bir ilke imza atacak olan Dumankaya Modern Collection için satışlar başladı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: “Sektördeki 50 yıllık deneyimimizi yanımıza alarak, Esenyurt Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ruhsat onaylı Dumankaya Modern Collection projemizi Esenyurt-Bahçeşehir bölgesinde müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bölgede ruhsatla ilgili sıkıntıların yaşandığı bu dönemde inşaatına hızla devam ettiğimiz ve dekorasyona hazır shell teslim olarak müşterilerimize sunacağımız...