06 / 05 / 2024

Modern Homes Gayrimenkul iletişim

Modern Homes Gayrimenkul iletişim

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmouın Dames ve Saleh Alhuroob ortaklığında kuruldu.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Farshıd Abolshams ASGHARI tarafından kuruldu.

Iskan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Iskan Homes Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Farıs Jawad K. Kadhım tarafından kuruldu.

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

Gayrimenkul sektörü faiz kampanyası bekliyor!

Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber yaptığı açıklamada, bankaların yeni bir konut kampanyasına başlaması gerektiğini söyledi.

Modern Homes Gayrimenkul iletişim Haberi

Modern Homes Gayrimenkul iletişim

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmouın Dames ve Saleh Alhuroob ortaklığında kuruldu.

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET ve İÇ DIŞ TİCARET; Türkiyenin belli başlı ihraç ürünlerinin İnşaat malzemeleri, Tekstil, Gıda Maddeleri, Tarım ve ziraat ürünleri, tıbbı malzemeler, Medikal Malzemeler, Mobilya, Elektronik Eşya, Beyaz Eşya, Kozmetik ürünlerinin, her türlü makine ve yedek parçaları ve Türkiye de üretilen yarı mamul ve mamul tüm ürünlerin ihracını sağlamak, yurt içinde ticaretini ve pazarlamasını yapmak, sınai yarı mamulleri ve mamülleri ithal etmek, işlemek veya işletmek suretiyle yeniden ihraç etmek. Dış ticaret mevzuatında yer alan ilke ve esaslar çerçevesinde imalatçı ve tedarikçi kuruluşların kendi müşterilerine yaptıkları ihracatlar da ve ithalatlarda aracılık hizmetleri vermek....