20 / 05 / 2024

Modern Saraylar Alanya fiyatları

Modern Saraylar Alanya fiyatları

Modern Saraylar Alanya 5 bloktan oluşuyor. 10 milyon doların üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen proje, tamamen yeşil bina statüsünde planlanarak yeşil sertifika şartlarına uygun yapılıyor.

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Alanya'nın kırsal mahallelerinin çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in uyguladığı projelerle kentteki kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Menderes Türel, Alanya Toptancı Hal tartışmalarına son noktayı koydu!

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya yetersiz gelen mevcut 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek daha büyük ve modern yeni bir toptancı hal kazandırmak için gün sayıyor.

Alanya Konaklı modern caddesine kavuştu!

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı.

Modern Saraylar Otel misafirlerini bekliyor!

Alanya Avsallar bölgesinde yeni açılan 5 yıldızlı Modern Saraylar Otel alkolsüz olup, aile oteli olarak inşa edilmiş bir tesis. Modern Saraylar Otel Genel Müdürü Ümit Naci Aydın, otel hakkında bilgiler verdi.

Alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor!

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Modern Saraylar Alanya, 10 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa ediliyor!

Modern Saraylar Alanya 5 bloktan oluşuyor. 10 milyon doların üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen proje, tamamen yeşil bina statüsünde planlanarak yeşil sertifika şartlarına uygun yapılıyor.

İstanbul Sarayları son etap satışta! 229 bin 500 TL!

Sinpaş GYO’nun İstanbul’a modern saray yaşamını getirecek projesi İstanbul Sarayları’nın son etabı olan Çırağan Residence, çok özel lansman fiyatlarıyla satışa çıkarıldı.

İstanbul Sarayları Hisar Residenceta 218 bin TL'ye!

Muhteşem Yüzyılda Valide Sultan karakterini canlandıran Nebahat Çehre, Sinpaş'ın Osmanlı Saraylarını modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi İstanbul Saraylarında yer alan Hisar Residence bölümünün tanıtım yüzü oldu. Yeni etap bugün görücüye çıktı

Dumankaya Modern'de 1.533 TL taksitle 2+1!

Dumankaya Modern projesinde bulunan stüdyolarda aylık taksitler 589 TL’den, 1+1’lerde 875 TL’den, 2+1’lerde 1533 TL’den, 3+1’lerde ise 1932 TL’den başlıyor

Dumankaya Modern'de 223 bin TL'ye 3+1!

Dumankaya Modern, mimarisiyle, sanata yaklaşımıyla, çevre düzeni ve peyzajıyla, ışık tasarımıyla, sosyal zenginlikleriyle gündelik hayata bambaşka bir boyut getiren bir proje

Dumankaya Modern'de 589 TL taksitle!

Dumankaya Modern"de stüdyo evlerde aylık taksitler 589 TL"den, 1+1"lerde 875 TL"den, 2+1"lerde 1533 TL"den, 3+1"lerde ise 1932 TL"den başlıyor

Modern Saraylar Alanya fiyatları Haberi

Modern Saraylar Alanya fiyatları


Alanya'nın Avsallar Beldesi'nde Modern Saraylar' adı altında 10 milyon doların üzerinde yatırımla, 5 bloktan oluşan 213 lüks odalı tesettür oteli inşa ediliyor. 


Antalya' nın Alanya İlçesi Avsallar Beldesi'nde 'Modern Saraylar Alanya' markası adı altında Mi-Sa Group tarafından, 5 bloktan oluşan 213 lüks odalı otel projesi gerçekleştiriliyor. 10 milyon doların üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen proje, tamamen yeşil bina statüsünde planlanarak yeşil sertifika şartlarına uygun yapılıyor. 


TATİL PROBLEM OLMAYACAK 

Muhafazakar tatil alternatifinin az olmasma çözüm amaçlı yola çıktıklarını ifade eden Mi-Sa Group Modem Saraylar Time Share Ceo'su Taner Aydın, "Bu proje sayesinde muhafazakar yaşayan ailelerin ömür boyu tatil problemi ortadan kalkacak" dedi. 

Konutlarda obeziteyle savaş başta olmak üzere ozan terapi ve talosso terapi yöntemleriyle de hizmet vereceklerini belirten Aydın, İncekum Plajına yürüme mesafesinde olan...