18 / 05 / 2024

Modern şehir olabilmek için

Modern şehir olabilmek için

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, modern şehirler için akıllı binalar yapmanın yanı sıra teknik, sosyal ve kültürel altyapıların da doğru planlanması gerektiğini söyledi.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Kanal İstanbul bir modern şehir projesidir!

Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir su yolu meydana getirecek olan Kanal İstanbul projesi tartışmaların odağında yer alıyor. Peki proje neden yapılmalı? 

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Ataşehir Modern daire planları!

Ataşehir Modern daire planları haberimizde yer alıyor. Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Modern şehir olabilmek için Haberi

Modern şehir olabilmek için

Murat Özgümüş "Bu nedenle kentsel dönüşüm projelerini önemsiyoruz" dedi. 26 Şubat'ta Adana'da gerçekleştirilecek olan Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ni ana sponsor olarak desteklediklerini belirten Özgümüş, Rönesans Gayrimenkul'ün Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi Adana'da da önemli projelere imza attığını hatırlattı. Özgümüş, "Zirvede modern şehircilik ve kentsel dönüşüm süreçlerinin gelişmesi adına önemli adımlar atılacağı düşüncesindeyiz" dedi. 



Bölgeye ilgi artacak 

Zirvenin bir diğer önemli destekçilerinden Hafele'nin İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun ise şunları söyledi: "Adana, ekonomi, sanayi ve finans alanlarında Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasında yerini aldı. Şimdi, yeni bir kentsel yapılaşma modeli ile Türkiye'ye örnek olmaya hazırlanıyor. Adana halkının çağdaş standartlarda yaşam alanlarına kavuşması, yeterli kaynak kullanımı, özenli malzeme seçimi ve güçlü projelerle mümkün olabilir. Adana'ya yeni bir ticari hareket getirerek,...