03 / 05 / 2024

Modern şehirler için doğru planlama şart!

Modern şehirler için doğru planlama şart!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, modern şehirler için akıllı binalar yapmanın yanı sıra teknik, sosyal ve kültürel altyapıların da doğru planlanması gerektiğini söyledi.



Murat Özgümüş "Bu nedenle kentsel dönüşüm projelerini önemsiyoruz" dedi. 26 Şubat'ta Adana'da gerçekleştirilecek olan Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ni ana sponsor olarak desteklediklerini belirten Özgümüş, Rönesans Gayrimenkul'ün Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi Adana'da da önemli projelere imza attığını hatırlattı. Özgümüş, "Zirvede modern şehircilik ve kentsel dönüşüm süreçlerinin gelişmesi adına önemli adımlar atılacağı düşüncesindeyiz" dedi. 



Bölgeye ilgi artacak 

Zirvenin bir diğer önemli destekçilerinden Hafele'nin İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun ise şunları söyledi: "Adana, ekonomi, sanayi ve finans alanlarında Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasında yerini aldı. Şimdi, yeni bir kentsel yapılaşma modeli ile Türkiye'ye örnek olmaya hazırlanıyor.  Adana  halkının çağdaş standartlarda yaşam alanlarına kavuşması, yeterli kaynak kullanımı, özenli malzeme seçimi ve güçlü projelerle mümkün olabilir. Adana'ya yeni bir ticari hareket getirerek, bölgeye olan ilginin de artacağı kanısındayız." Yıldız Entegre İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız da zirvenin sponsorları arasında yer aldıklarım belirterek, Modern şehirler için doğru planlama şart kul ve mobilya sektörlerine ürün ve hizmet üreten bir grup olarak, Türkiye'nin kentsel dönüşüm projelerini önemsiyoruz. Ülkemizin modern şehirlerinin inşasında rol almanın aynı zamanda sosyal görev olduğu kanısındayız. Doğru planlanmış kentsel dönüşüm projelerini gönülden destekliyoruz" dedi. 



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de himayesinde gerçekleştirilecek olan zirvenin hükümet yetkilerinden gayrimenkul şirketlerine, mimar ve mühendislerden yan sanayiye, yerel kamu temsilcilerinden fikir önderlerine, kentsel dönüşüm projelerinde yer alan tüm kesimleri bir araya getireceğini belirtti.  


Dünya


Geri Dön