18 / 05 / 2024

Modoko demek

Modoko demek

Avrupa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi Modoko, “Modoko, her dilde ve her yerde Modoko demek, Modoko mobilya demek” sloganıyla yoluna devam ediyor...

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

Çevre temizlik vergisi ödemek için gerekenler!

Belediye tarafından sunulan çevre temizlik hizmeti için bu hizmetten yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için çevre temizlik vergisi ödeniyor. İşte çevre temizlik vergisi ödemek için gerekenler...

Emlak vergisi ödemek için ne yapılır?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz mallar için emlak vergisi ödemesi yapılması gerekiyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi ödemek için ne yapılır?

Kiracı aidat ödemek zorunda mı?

Apartman veya sitelerde, ortak alanların bakımı, temizliği ve günlük hizmetlerin karşılığı olarak maliklerin belirlenen aidat bedellerini ödemeleri gerekiyor. Peki, kiracı aidat ödemek zorunda mı?

Ehil mirasçı ne demek?

Miras kalan tarım arazilerinin intikali için Bakanlık tarafından 3 aylık bir süre verilmişti. Bu süreden sonra arazi ehil mirasçılara verilecek. Peki ehil mirasçı ne demek?

Modoko hedefleri büyüyor!

Modoko Başkanı Özçelik, AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kira gelir vergisi ödemek için ne yapılır?

Kira gelir vergisi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiraya verilerek mal sahiplerinin elde ettiği gelirler için ödeniyor. Peki, kira gelir vergisi ödemek için ne yapılır?

Modoko AVM olma yolunda ilk adımını attı!

Modoko Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yapılan oylama neticesinde sosyal tesis binasının yeniden yaptırılması için yönetim kuruluna ihale ve sözleşme yapmak üzere oy çokluğuyla yetki verildi.

Elektrik faturasındaki puant ne demek?

Elektrik aboneliklerinde, elektrik saati seçimi ile tek zamanlı tarife üzerinden faturalandırma yapılabildiği gibi, çok zamanlı tarife üzerinden de faturalandırma yapılabiliyor. Peki, elektrik faturasındaki puant ne demek?

Çöp vergisi ödemek için gerekli belgeler!

Çöp vergisi işyerleri için belediyeye ödenen vergi oluyor. Bu vergi konutlarda ise su faturalarına yansıtılıyor. Peki, çöp vergisi ödemek için gerekli belgeler neler?

Emlak vergisi ödemek için gerekli belgeler!

Gayrimenkul sahiplerinin her sene ödemesi gereken emlak vergisinin 2015 yılı için ödeme dönemi devam ediyor. Peki, ilk defa vergi ödeyeceğinizi düşünelim. Emlak vergisi ödemek için gerekli belgeler nelerdir, diyorsanız işte yanıtı...

Araplar Dubai'ye MODOKO istiyor!

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015'e katıldı.

Çevre temizlik vergisi ödemek için gerekli belgeler!

Çöp vergisi olarak da bilinen Çevre temizlik vergisi belediyenin sunduğu çevre ve temizlik hizmetlerinin karşılığı olarak alınıyor. İşte, çevre temizlik vergisi ödemek için gerekli belgeler!

Modoko demek Haberi

Modoko demek





Avrupa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi Modoko, “Modoko, her dilde ve her yerde Modoko demek, Modoko mobilya demek” için 7 Mayıs Salı günü Elit World Hotel İstanbul Talimhane Pera Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Modoko yönetim kurulu başkanı, üyeleri, Modoko reklam kurulu üyeleri ve reklam kampanyasını yürüten ekibin katıldığı basın toplantısında, yeni reklam kampanyası hakkında bilgi verildi. 


Basın toplantısında konuşma yapan Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, Modoko’nun 1969 yılından beri insanlarda güven ve kalite kelimelerini çağrıştırdığının altını çizerken, 350 perakende mağazalarıyla yollarına her geçen gün daha güçlü devam ettiklerini belirtti. “Modoko olarak müşterilerimize, ofisleri veya evleri için ihtiyaç duydukları her şeyi binlerce alternatifle 1969 yılından beri sunmaya devam ediyoruz. Yeni reklam kampanyamızla artık kabuk değiştiriyor ve Modoko’nun her dilde...