18 / 05 / 2024

MODOKO umman

MODOKO umman

Mobilya’nın Başkenti olarak sektörde öncü olan Modoko, Ummanlı Mobilyacılardan oluşan bir heyeti ağırlamaya hazırlanıyor. 2-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da bulunacak olan heyet, Modoko’nun 45 yıllık tecrübesinden faydalanacak…

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.

OPEC+ kararları ekonomik endişelerle alındı!

Umman, OPEC+ grubunun petrol üretimini azaltma kararının "tamamen ekonomik kaygılarla" alındığını açıkladı.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Umman’da fabrikaları Türkler inşa edecek!

Umman ile protokol anlaşması imzalayan Gebze OSB ülkede 11 milyar dolar yatırımla sanayi bölgesi inşa edecek. 

Umman Otomotiv İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umman Otomotiv İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erduvan tarafından kuruldu.

Ed-Dukum'daki sanayi bölgelerinde kira bedeli düşürülecek mi?

Umman`da ilk uzun vadeli teşvik planı onaylandı. Teşvik planının Ed-Dukum'daki Özel Ekonomik Bölge ile sanayi bölgelerindeki kira bedelinin gelecek yılın sonuna kadar düşürülmesini kapsadığı ifade edildi.

Umman Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Umman Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mansur Aslan tarafından kuruldu.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

MODOKO umman Haberi

MODOKO umman

Mobilya’nın Başkenti olarak sektörde öncü olan Modoko, Ummanlı Mobilyacılardan oluşan bir heyeti ağırlamaya hazırlanıyor. 2-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da bulunacak olan heyet, Modoko’nun 45 yıllık tecrübesinden faydalanacak…


Türkiye’de 350 mağazası ile dünyanın ilk ‘Mobilya AVM’si’ olma yolunda ilerleyen Modoko, yurt dışında da faaliyet gösteriyor. 200’den fazla ülkeye ihracat yapan Modoko, 22 kişiden oluşan Ummanlı mobilyacılarla 5 gün sürecek bir seminerde buluşuyor.


Küresel alanda başarılara imza atan Modoko, yabancı üreticilere de örnek oluyor. Türkiye’de ve dünyada mobilya sektörü, üretim ve markalaşma süreci hakkında bilgilerin paylaşılacağı seminerde ağırlıklı olarak, imalat ve tasarım üzerinde durulacak. 


Mobilya Sektöründe 45 yıl

Modoko Başkanı Etem Özçelik: ‘Mobilya sektöründe 45. yılımızı kutluyoruz, 1969’dan bu yana,  kaliteli ve en doğru hizmeti sunmak için çalıştık. Bunun sonucunda da Modoko’yu, dünya mobilya sektöründe...