05 / 05 / 2024

Mogadişu türk hastanesi

Mogadişu türk hastanesi

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Türkşeker duyurdu! Türkşeker'den personel alımı açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker, 214 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada Türkşeker, 214 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türk Traktör görülmemiş kampanyaya imza atıyor! T540 traktör, römork ve tarım aletleri hediye ediyor! İşte detaylar

Türk tarımının öncü kuruluşu Türk Traktör, Tarlam Cepte mobil uygulamasını akıllı telefonları üzerinden indirip bilgilerini doğru şekilde giren çiftçilere T540 traktörün yanı sıra römork, manuel dümenleme kiti, pulluk, Türk Traktör bakım kiti ve New Holland maketi kazanacak. Türk Traktörün kampanya

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Lübnan'dan 'Sayda Türk Hastanesi bir an önce açılsın' talebi!

Lübnanlı Milletvekili Usame Saad, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) açılış çalışmalarını devam ettirdiği Türk hastanesinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. 

Lübnan'daki Türk Hastanesi'ni açma çalışmaları TİKA tarafından başlatıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), "Sayda Türk Travma ve Rehabilitasyon Hastanesi"nde çalışmalara başladı.

Türk inşaat firmaları Libya'da zarara uğramadı!

MÜSİAD Libya Temsilcisi Murtaza Karanfil, Türk firmaların Libya'da bulunan iç karışıklık nedeniyle inşaat sektörü dışında zarara uğradığını anlattı.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Mogadişu türk hastanesi Haberi

Mogadişu türk hastanesi

Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Somali’nin başkenti Mogadişu’da yapılan 200 yataklı Türk Hastanesi’ni ileri kaba inşaat olarak 5 ay içinde teslim etti.


TOKİ tarafından yaptırılan ve 15 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olan Hastane, Doğu Afrika Bölgesi’nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olarak nitelendiriliyor. Hafif çelik yapı sistemi ile inşa edilen iki katlı Hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok yer alıyor. Diğer iki blok ise zemin katta yer alıyor. 200 yataklı Hastanede, ikisinde açık kalp ameliyatı yapılabilen tam donanımlı toplam 8 adet ameliyathane bulunuyor.


Bu yıl hizmete girmesi planlanan Hastane ile sağlık alanında Somali’nin ve başkent Mogadişu’nun kendine yeterli duruma gelmesi, Somali halkının profesyonel bir şekilde sağlık hizmeti alması hedefleniyor. Hasta...