06 / 05 / 2024

Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı imar

Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı imar

Ankara Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıktı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan yasal kayıtlarında ise 510 milyon 477 bin TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda 2020 yılı kar dağıtım tablosunun genel kurulun bilgisine ve onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Doğuş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO'nun yasal kayıtlara göre gerçekleşen 510.477.014,11 TL dönem zararı ile SPK mevzuatına göre hesaplanan (360.865.188) TL tutarındaki dönem zararının geçmiş yıl zararlarına alınmasına ve dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Doğuş GYO 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı dördüncü dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmeyen ekteki gelir tablosu geçici vergi beyannamesi vergi dairesine sunuldu. 

Doğuş GYO 2020 yılı 3. çeyrek geçici vergi tablosu!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı üçüncü dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmeyen ekteki gelir tablomuz Geçici Vergi Beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu.

Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı imar Haberi

Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı imar


Ankara Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 2. kez askıya çıktı.


7 Nisan 2014 tarihinde onaylanan Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı için 6 adet itiraz yapılmıştı. İtirazların kısmen kabuluyle imar planları yeniden hazırlandı. Tekrar hazırlanan planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Temmuz 2014 tarihinde onaylandı.


15 Ağustos 2014 tarihinde askıya çıkarılan Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanı imar planı değişikliği 30 gün boyunca askıda kalacak. Planlar 15 Eylül 2014 tarihinde askıdan indirilecek.



Gülcihan YELKENCİ /...