04 / 05 / 2024

moğolistan haberleri

moğolistan haberleri

Türkiye'nin Ulan Batur Büyükelçisi Karagöz, "İşadamlarımızı Moğolistan'da inşaat, gıda, imalat, dericilik, turizm gibi sektörlerde çok büyük fırsatlar bekliyor. Aynı şekilde Rusya pazarı olduğu düşünülürse girişimcilerimiz için aslında ciddi olanaklar var

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Asem Skheita tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Türkiye ile Katar kentsel dönüşümde iş birliği yapacak!

Türkiye'nin Katar, Sırbistan, Somali, Cibuti, Filistin, Sierra Leone, Moğolistan, Karadağ ve Slovenya ile ayrı ayrı düzenlediği protokol ve anlaşmaya dair kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye ile Katar arasında kentsel dönüşüm ve mekansal planlama gibi alanlarda iş birliği yoluna gidecek...

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Çalım  tarafından kuruldu. 

moğolistan haberleri Haberi

moğolistan haberleri

 Türkiye'nin Ulan Batur Büyükelçisi Murat Karagöz, ülkenin Çin ve Rusya pazarına yakınlığının yatırım açısından ciddi bir avantaj olduğuna dikkati çekerek, Moğolistan'da Türk yatırımcıları büyük fırsatlar beklediğini söyledi.Karagöz, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, Moğolistan'ın Türklerin atayurdu olması dolayısıyla iki ülke arasında çok derin tarihi ve kültürel bağlar olduğunu belirtti."Coğrafya olarak uzağız ama kalben yakınız" diyen Karagöz, ülkede Türkiye'ye karşı olumlu bakış olduğunu belirterek "Türkiye çok seviliyor, sayılıyor ve merak ediliyor. İnsanlar Türkiye'yi tanımak istiyor" dedi. Karagöz, sosyal medyayı da kullanarak Türkiye'nin tanıtılması konusunda tüm fırsatları değerlendirdiklerini dile getirdi.Kültürün yanında dilin de iki ülkeyi yakınlaştıran unsurlardan biri olduğuna dikkati çeken Karagöz, 340'ı burslu olmak üzere halihazırda 900 Moğol öğrencinin Türkiye'de eğitim gördüğünü, ayrıca Moğolistan Devlet Üniversitesi'nde yabancı diller fakültesine bağlı Türkoloji bölümünde...