28 / 04 / 2024

moğolistan konut projeleri

moğolistan konut projeleri

2015 yılında hala çadırlarla ikamet eden vatandaşları olan Moğolistan'da parlamento başkent Ulan Batur'un 2030 yılına kadar kalkınması için toplam 28 milyar dolarlık bir bütçe ayıracak.

Moğolistan'a TOKİ modeli önerisi!

Türk işadamları, Moğolistan'da nüfusun yarısının yaşadığı başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Damdın Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

216 Yapı, Moğolistan’a 3 bin konut yapacak!

Türkiye, Almanya ve Moğolistan’da gayrimenkul projeleri hayata geçiren 216 yapı Moğolistan’da 3 bin konutluk proje inşa edecek. Moğolistanlı Grandline şirketi ile yüzde 50-50 ortaklık yapısı ile inşa edilecek proje için 150 milyon dolar yatırım yapılacak.

216 Yapı Moğolistan'da 3 bin konut inşa edecek!

Moğolistan'da 3 bin konut insa edecek * 216 Yapı, Moğalistan'da konut projesi yapacak. Projeye ilişkin anlaşma geçtiğimiz günlerde 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar ve Grandline Yönetim Kurulu Başkanı Chuluudai Bat-Uul arasında imzalandı...

TİKA, Moğolistan'daki en büyük kubbeli camiyi restore ediyor!

TİKA, Moğolistan'da Kazak Müslümanların yaşadığı bölgede bulunan Konya Kültür Merkezi ve Camisi’nin dış cephe yenileme çalışmalarına başladı.

Moğolistan'daki konut kiralama programı sektörü canlandıracak!

Prof. Dr. Ramazan Demir, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kahvaltı toplantısında "Moğolistan'da onaylanan kiralık konut programıyla inşaat sektöründeki duraklamanın harekete geçmesi bekleniyor." açıklamasında bulundu.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

TİKA Moğolistan'da inşaat ve turizm yatırımları yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Moğolistan'da madencilik, tarım, hayvancılık, altyapı ve inşaat, imalat ve turizm alanlarında 450 civarında proje gerçekleştirdi.

2016 Mart'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektörü Mart ayı ile birlikte hareketlenmeye başlıyor. Bir süredir bekleyişte olan projeler, Mart ayında satışa sunulacak. İşte satışa sunulacak yeni konut projeleri...

Moğolistan'da Çevre Dostu Yatırımcı Ödülü'nü Türk şirketi kazandı!

Moğolistan'da inşaat ve altyapı alanında faaliyet gösteren bir Türk firması, "En İyi Çevre Dostu Yatırımcı" ödülüne layık görüldü. Moğolistan Milli Ticaret ve Sanayi Odası'nın iki yılda bir verdiği "İpek Yolu" ödüllerinin sahipleri belli oldu.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

TİKA Moğolistan’da 89 yıllık okulu yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Moğolistan'da başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemine bir okul tadilatı ile destek verdi.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Kaliteli konut projeleri çevresine de değer katıyor!

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

moğolistan konut projeleri Haberi

moğolistan konut projeleri

2015 yılında hala çadırlarla ikamet eden vatandaşları olan Moğolistan'da parlamento başkent Ulan Batur'un 2030 yılına kadar kalkınması için toplam 28 milyar dolarlık bir bütçe ayıracak. 10 ilçe, üç uydu kent, 170 kilometrelik demir yolu, bir havalimanı ve dev bir ulaşım sisteminin planlandığı şehirde, ekonominin de altyapı ve inşaat faaliyetleriyle hızlanması öngörülüyor. Şehirleşme planının amacı 2030'a kadar toplam nüfusun yüzde 70'ini modern dairelere...