03 / 05 / 2024

Moğolistana TOKİ

Moğolistana TOKİ

2015 yılında hala çadırlarla ikamet eden vatandaşları olan Moğolistan'da parlamento başkent Ulan Batur'un 2030 yılına kadar kalkınması için toplam 28 milyar dolarlık bir bütçe ayıracak.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Aliağa projesinde hata ve denetimsizlik! İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı! 

TOKİ İzmir Aliağa projesinde şikayetler üzerine inceleme yapan İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, tehlikeli boyutta hatalar ve denetim eksikliği olduğunu belirledi. İşte İMO'nun konu ile ilgili açıklaması...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Asem Skheita tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Moğolistana TOKİ Haberi

Moğolistana TOKİ

10 ilçe, üç uydu kent, 170 kilometrelik demir yolu, bir havalimanı ve dev bir ulaşım sisteminin planlandığı şehirde, ekonominin de altyapı ve inşaat faaliyetleriyle hızlanması öngörülüyor. Şehirleşme planının amacı 2030'a kadar toplam nüfusun yüzde 70'ini modern dairelere...