04 / 05 / 2024

Mohamad Aref Jobran

Mohamad Aref Jobran

Al Takva İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mohamad Aref Jobran Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aref Zemin Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uzun tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedel ile Mohamad Khair Diab tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Attar, Mohamad Zaki Nashed, Mülhem Attar ve Ravad Attar tarafından kuruldu.

Mill Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mill Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile mohamad Marquise ve Taber Al-Lami ortaklığında kuruldu.

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Nasri tarafından kuruldu.

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Wael Haji Mohamad tarafından kuruldu.

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Jlousi Zada tarafından kuruldu.

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sayah tarafından kuruldu. 

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Mohamad Aref Jobran Haberi

Mohamad Aref Jobran

Al Takva İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Mohamad Aref Jobran Müdürlüğü'nde kuruldu.


Al Takva İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...