12 / 05 / 2024

Mohamad Gala Bakkar

Mohamad Gala Bakkar

Spotlight Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ali Chaar, Mohamad Gala Bakkar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon!

Ödemelere göre 30 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Rezidans ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala'da dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul Gala Davutpaşa iletişim!

Ödemeleri kapsamında 30 aya kadar taksitlendirme sağlanan projede daire alanları 48 metrekareden başlıyor. Inistanbul Gala Davutpaşa iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Gala Topkapı ödeme seçenekleri!

Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Topkapı Nef Inİstanbul Gala'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İşte Nef Inİstanbul Gala Topkapı ödeme seçenekleri...

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat!

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Ödemeleri 30 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metrelik yakın mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Lansmana özel fırsatları devam eden projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İşte Davutpaşa Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Topkapı Inistanbul Gala lokasyon!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimler 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Topkapı Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında TEM' e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Topkapı Inistanbul Gala iletişim!

İş GYO Topkapı Inistanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Şişecam fabrikası arsa alanında yükselen proje toplam 788 üniteden oluşuyor.

Inistanbul Gala Residence satış ofisi!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Inistanbul Gala Residence satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satışları devam eden proje Yıldız Teknik Üniversitesi'nin karşısında yükseliyor. Peki Nef Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Topkapı İnistanbul Gala'da 2 haftada 874 konut satıldı!

İş GYO ve NEF ortaklığında İstanbul Topkapı'da hayata geçirilen ve lansmanı 18 gün önce yapılan İnistanbul Gala projesinde satışa çıkan bin 140 konuttan 874'ü satıldı.

Inistanbul Gala Davutpaşa Residence iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Inistanbul Gala Davutpaşa Residence iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Mohamad Gala Bakkar Haberi

Mohamad Gala Bakkar
Spotlight Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ali Chaar, Mohamad Gala Bakkar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Spotlight Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a) Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri,mesken,ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın alma k,kiralamak,kiraya vermek;Gayrimenkuller üzerine irtifak,in tifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve iş yeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak gibi faaliyetlerde bulunabilir. b) Şirket 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi...