18 / 05 / 2024

Mohamed Otman M Darrat

Mohamed Otman M Darrat

Nobel Endüstriyel Ürünler Pazarlama Sanayi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Otman M Darrat tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos'ta kuruldu.

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amaz Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayoub Mohamed Abdulkarım Alzarounı tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohamed Alı Fadhlaouı tarafından kuruldu.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Egyturk Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egyturk Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Fathalla Mohame, Mohamed Salama Mohamed Ibrahım ve Sameh Abdelsala ortaklığında kuruldu.

Itı Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itı Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdelazız K.A.D ve Mohamed A.M.A.O ortaklığında kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Acacus Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acacus Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed F.M. Aljazar tarafından kuruldu.

Omha Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Omha Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adam Alı Hamıd Mohamed Alı tarafından kuruldu.

Mohamed Otman M Darrat Haberi

Mohamed Otman M Darrat

Nobel Endüstriyel Ürünler Pazarlama Sanayi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Otman M Darrat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Nobel Endüstriyel Ürünler Pazarlama Sanayi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü endüstriyel ürünlerin makinelerini, aksesuarlarını malzemelerini ve makinelerinde kullanılan her türlü ürünün imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlamasını ve ticaretini yapmak. -Her türlü endüstriyel ürünlerle ilgili makineleri ve yedek parçaları, aksesuarları ile ilgili servisler kurmak, işletmek. -Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan  alımı satımı,  dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı,...