05 / 05 / 2024

Mohammed Ali S. Alqatabi

Mohammed Ali S. Alqatabi

Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ali S. Alqatabi, Othman Ahmed O Al Othman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmira Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.S.S. Al-Hemyarı tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

İzmir'deki kentsel dönüşüm için TOKİ önerisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de tamamlanmayan kentsel dönüşüm projesinin TOKİ tarafından üstlenilmesi yönünde talepte bulundu. 

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm için büyük adım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depreminde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi için Dünya Bankası'nda kredi çekimi için ortak hareket edeceklerini dile getirdi. 

Fire Rkj Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fire Rkj Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Mohammed Saud S Al Habeeb tarafından kuruldu.

Mohammed Ali S. Alqatabi Haberi

Mohammed Ali S. Alqatabi


Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ali S. Alqatabi, Othman Ahmed O Al Othman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK  -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı,pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,...