21 / 05 / 2024

Mohsen Amiri

Mohsen Amiri

Espinas Turizm Otelcilik ve İnşaat Malzemeleri Üretim Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mohsen Amiri tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Mohsen Yarı tarafından kuruldu.

Kplus İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kplus İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Javarı, Mohsen Khaksar ve Alper Öztürk ortaklığında kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Poly Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poly Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Mohsen Shokouhıan tarafından kuruldu.

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohsen Shayegansotoodeh tarafından kuruldu.

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadır Ghulam tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Mohsen Amiri Haberi

Mohsen Amiri

Espinas Turizm Otelcilik ve İnşaat Malzemeleri Üretim Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mohsen Amiri tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Espinas Turizm Otelcilik ve İnşaat Malzemeleri Üretim Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Espinas Turizm Otelcilik ve İnşaat Malzemeleri Üretim Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Adakaule Sokak,...