24 / 05 / 2024

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar." dedi.

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyir Mehmetoğlu tarafından kuruldu.

Alp29 İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp29 İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Zübeyir Sağlam tarafından kuruldu.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere!

17 Şubat 2017'de temeli atılan Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Caminin inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, cami inşaatının yüzde 80-90 oranda bittiğini söyledi. 

Şemsi Paşa Camii tartışması: Mahir Polat'tan tepki!

Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin deniz kısmına eski İBB yönetimince yapılan ve caminin hasar görmesine neden olan kıyı şeridi projesine tepki gösteren Mahir Polat, "Uygulama tüm Üsküdar tarihi kıyı bandını zalimlik düzeyinde geri dönüşsüz bir şekilde yok etti" dedi.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Alanya'daki Gülevşen Camii restore ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da Gülevşen Camii'deki restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Zagnos Paşa Camisi satılıyor iddiaları asılsız çıktı!

Zagnos Paşa Camii'nin satılacağı iddialarına ilişkin açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Birol Şahin, "Ortada da bir satış işleminin olması söz konusu değildir." dedi...

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Camii'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, artan yolcu sayısı dikkate alınarak hayata geçirilen ve yaklaşık 2 bin 800 kişinin aynı anda ibadet etmesine imkan veren Sabiha Gökçen Havalimanı Camii inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş Haberi

Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş

Midyat’ta, 8 bin nüfuslu Akçakaya Mahallesi sakinleri, yetkililerden mahallelerine taziye evi yapılmasını istediler.Nufusuyla ilçenin en büyük mahallelerinden olan Akçakaya Mahallesi'nin sakinleri, belediye tarafından Meslek Yüksekokul yolu üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan olarak yer alan yerin, sosyal donatı alanı şeklinde yeniden düzenlenip taziye evine dönüştürülmesini talep ettiler.


"VATANDAŞ BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR"

Yaklaşık 8 bin nüfuslu, 3 bin seçmeni olan mahallenin sakinlerinden Molla Zübeyir Camii İmamı ve Bağımsız Diyanet­Sen Mardin İl Başkanı Sadullah Güneş, “Mahallemizde taziye evi olmamasından dolayı çeşitli sebepler nedeniyle yakınlarını ebedi hayata uğurlayan vatandaşlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Taziye evi olmadığından mahalle sakinlerimizin bir ölüsü olduğu zaman çaresiz bir şekilde diğer mahallelerdeki taziye evlerini kullanıyorlar. Halbuki kendi mahallemizde bir taziye evi olsa mahalle sakinleri rahatlayacak. Bu sıkıntının giderilmesi için...