18 / 05 / 2024

molozlar nereye dökülür

molozlar nereye dökülür

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye sınırları içinde çevre temizliğini sağlamak amacıyla atık haldeki 50 bin ton molozun taşınması için ihale yaptıklarını ifade etti...

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere şeytanın bile aklına gelmeyecek formül! Duyanlar inanmıyor!

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere bomba formül! Kara listeden nasıl çıkılır?  İşte o detay… 

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

Tapu işlemlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? sorusudur. İşte o merak edilen detaylar!

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Tapu kaydı dökümüne dair detaylar, tapu da işi olan kişilerce araştırılıyor. İşte tapu kadastro parsel sorgulama detayları!

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

molozlar nereye dökülür Haberi

molozlar nereye dökülür


Başkan Bekir Yıldız, evde, bahçede, bağda veya çeşitli mekanlarda yapılan hafriyat sonucu oluşan molozların gece geç vakitlerde bazı boş mekanlara döküldüğünü belirterek, "Çevreyi kirletmek, moloz dökmek yasak olduğu için gecenin geç vakitlerinde kaşla göz arasında atıklar, molozlar dökülüyor. İhbar eden, gören ve bildiren olmayınca yapacağımız bir işlem olmuyor. Çevrenin temizlenmesi, yaşanabilir mekanlar oluşturulması amacıyla bu atıkları toplayacağız." dedi. 


Haber verip, molozların kaldırılması konusunda yardım isteyenlere destek olduklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Muhtemel o ki evin içinde ruhsatsız değişiklik yapanlar haber vermeden molozları çevreye terk ediyor. Biz belediyemiz sınırları içinde 50 bin ton moloz atığın temizlenerek Erkilet kum ocağına taşınması için ihale yaptık. Pasaklı ve atıklarla kirletilmiş bir çevre istemiyoruz. Bu temizlik işini vatandaşlarımızla el ele yapmak istiyoruz." diye konuştu. 


Kocasinan Belediyesi...