06 / 05 / 2024

MoMA Design Store

MoMA Design Store

Tasarım ve sanat tutkunlarına özel armağan alternatifleri sunan İKSV Tasarım Mağazası, artık www.iksvtasarim.com adresi üzerinden e-alışveriş imkanı da sunuyor.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

ERSA, 2015 Green Good Design Awards’da 4 ödül kazandı!

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

Autodesk 2016 Design Suites yazılım suitlerini pazara sundu!

Autodesk 2016 Design & Creation Suites tasarımcılar, mühendisler ve dijital sanatçılar için özel masaüstü ve bulut deneyimi sunuyor. Autodesk “Autodesk 2016 Design Suites” yazılım suitlerini pazara sundu.

Dardanel'in ofisi German Design Award Gold 2015 ödülü aldı!

Mimariye, tasarıma ve sanata büyük önem veren, tüm çalışmalarında bu konulara titizlikle yaklaşan Dardanel, yönetim binasıyla German Design Award 2015’ten çok önemli bir ödülle döndü.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Kale’ye A Design Award 2015 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Bildik, Özge Bildik, Burhan Enes Gizli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

Baymak'tan yeni konsept mağazaları: Orange Store!

Baymak, ısıtma sektöründe tasarım ve yapısıyla bayi ve organizasyonunda yeni yapılanmaya başladı. Baymak hem tüketiciyi hem de sektörü yeni konsept mağazaları olan Orange Store'larla tanıştırdı.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

JFC Store Samsun'da 4 şubeye ulaştı!

JFC Store Erkek Giyim tekstil sektöründe hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. Türkiye genelinde 20 mağazaya ulaşan marka, Samsun'da 4 şubesiyle birlikte, Meyadan mağazasını Samsun'un kalbi Mecidiye'ye taşıdı.

MoMA Design Store Haberi

MoMA Design Store


İKSV Tasarım Mağazası koleksiyonunda yer alan 100’e yakın sanatçı ve tasarımcının yaklaşık 600 farklı eseri ve hediye seçenekleri, www.iksvtasarim.com’dan da satın alınabilir. 


Tasarım Ürünleri, Eser Uygulamaları, Özel Koleksiyon, Yayınlar, MoMA, Takı ve Aksesuar, Kırtasiye, Ev ve Çocuk başlıkları altında, günlük kullanım için tasarlanmış fincanlar, tabaklar, cam kağıt ağırlıkları, heykeller, çocuklara özel oyun setleri gibi ürünlerin yanı sıra sanatçı imzalı panolar, takılar, anahtarlıklar ve deri çantalar ürün seçeneklerinden birkaçı. 


MoMA Design Store ürünlerinin Türkiye’de ilk kez satışa sunulduğu İKSV Tasarım Mağazası, Dali, Picasso gibi dünyaca ünlü sanatçıların müze mağazalarından seçkilere ve Andy Warhol, Karim Rashid gibi tasarımcıların koleksiyonlarına yer veriyor. 


Mağazada Türk tasarımcılardan Aida Pekin, Aytekin Olgunsoy, Bee Goddess Ela Cindoruk&Nazan Pak, Koray Özgen, Faruk Malhan, Kunter Şekercioğlu, Utopist, Deniz Toraman,  Oya Akman,...