04 / 05 / 2024

Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat adres

Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat adres

Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi, Rafi Asemi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta Güneşli, Merkez Mahallesi, Ağaoğlu My Office 212'de kuruldu.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Doğan tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Sns Emlak Dekorasyon Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sns Emlak Dekorasyon Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rukhsara Eyyubova tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Özleyen tarafından kuruldu.

Karakoza Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Karakoza Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Dekorasyon Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Semih Çiltepe tarafından kuruldu.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Parima Property Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parima Property Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Afaf Qashqash tarafından kuruldu.

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Supreme Internatıonal Gayrimenkul Emlak İnşaat Dekorasyon Turizm İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Jouma Jajoul ve Nedal Amın Y.A. ortaklığında kuruldu.

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Labash Abazıd ve Yamen Al Saleh ortaklığında kuruldu.

Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat adres Haberi

Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat adres

Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi, Rafi Asemi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Monarch Emlak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...