21 / 05 / 2024

Monica Anca

Monica Anca

Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin ilk sırasında yer alıyor..

Üretici isyan etti! Tarlada farklı markette farklı

Yükselen maliyetler üreticiyi hala mağdur konumda tutarken, tarlada anca soğanın kilogram fiyatı 6-7 TL'lere kadar gerileyebiliyor. Yeni ürün toplama dönemine rağmen soğan rafta 15 TL'den satılırken, hâlâ 30 TL'den satan marketler var.

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

İstanbul'da ev kiraları 1.5 kat arttı!

İstanbul’daki 56 üniversite ve yüksekokulda öğrenim gören öğrencilerin yaklaşık 600 bini başka şehirlerden geldi. Kamu ve özel yurtların yatak kapasitesi 100 bine anca ulaşıyor ve yaklaşık 500 bin öğrenci, kiralık konut veya yurtlarda kalacak yer arayışında.

Eyüpsultan Nişanca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Nişanca Mahallesi, 123 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Eyüpsultan Nişanca sakinlerinin tapu sevinci!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Eyüpsultan Nişanca'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan ilçesi Nişanca Mahallesinde bulunan yaklaşık 7 hektar büyüklüğe sahip alan "Yenileme Alanı" olarak ilan edildi. Saha çalışmaları sonuçlarına göre projelendirme çalışmalarına başlanacak.

Tekirdağ Tarihi Doğanca Evi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Doğanca Evi'ni hizmete açtı.

Çorlu Doğanca Evi restore edildi!

Tekirdağ'ın kültür varlıklarını bugüne ve yarınlara kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da yer alan Doğanca Evi'ni restore etti.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin 3 ay sonra açılacağını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Doğanca Evi restorasyon açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Doğanca Evi" olarak bilinen tarihî binada restorasyon çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Tarihi Doğanca Evi restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu’da bulunan Doğanca Evi’ni restore ediyor. Bu kapsamda yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Monica Anca Haberi

Monica Anca

Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin ilk sırasında yer alıyor.  Markalı konut projelerinin merkezi olmaya devam eden Beylikdüzü, her semtiyle yeni yatırım fırsatları sunuyor. Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere iki ana bölgeden oluşan İstanbul'da Beylikdüzü bölgesi site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.


Konut fiyatları 7 yıldır yükseliyor


Beylikdüzü’nde bölgesinde yapılan analizler satılık konut fiyatları son 7 yıldan beri düzenli ve yüksek artış gösteriyor. İstanbul'da markalı projelerdeki konut sayısı 500 bine ulaşırken, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30’u bu konutlardan oluşuyor. Sosyo ekonomik kriterler açısından Beylikdüzü İstanbul'un B plus semtleri arasında yer alıyor. Bölgedeki çoğunlukla üniversite...