18 / 05 / 2024

Monır Alyacoub

Monır Alyacoub

Pepluose Trading Contracting İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Mithat Sürmeli, Monır Alyacoub tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Kadıköy, Baver Apartmanı'nda kuruldu.

Nouran Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nouran Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Monır  Hawary tarafından kuruldu.

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

El Fateh Group İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar’da 600 bin TL sermaye bedeli ile M.E.M Ahmed ve AMR Monır ortaklığında kuruldu.

La Vista Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vista Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Nadım Aljundı, Mohammad Monır Tarabıshı, Ahmad Husarı ve Orwa Tarabıchi tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Eyüp Mon reve Evleri'nde 36 ay 0 faiz kampanyası!

Demir-çelik, madencilik-metal sektöründe faaliyet gösteren MES Şirketler Grubu, 2007 hız verdiği inşaat çalışmalarına Beylikdüzü ve Eyüp’te geliştirdiği yeni projeler ve Mon reve konut projeleriyle devam ediyor.

Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL'ye!

İstanbul Eyüp'te Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığıyla hayat geçirilen Mon Reve Eyüp projesi konut satış toplantısı Titanic Business Hotel'de bugün yapıldı. 37 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin teslimi 2017'nin ilk çeyreği olarak öngörülüyor.

Mon Reve Eyüp görücüye çıktı! Fiyatlar 620 bin TL'den başlıyor!

450’nin üzerinde ön talep alan Mon Reve Eyüp projesi, lansman öncesi fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenlere Titanic Hotel’de bir kahvaltıyla tanıtıldı.

Pepluose Trading Contracting İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pepluose Trading Contracting İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Mithat Sürmeli, Monır Alyacoub tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Kadıköy, Baver Apartmanı'nda kuruldu.

Mon İnşaat eleman alacak!

Mon İnşaat, baraj, regülatör, enerji tüneli ve HES projelerinde tecrübeli, inşaat mühendisi alacak. İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 44

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Monır Alyacoub Haberi

Monır Alyacoub

Pepluose Trading Contracting İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Mithat Sürmeli, Monır Alyacoub tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Pepluose Trading Contracting İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...