15 / 05 / 2024

Montania Hotel butik otel ödülü

Montania Hotel butik otel ödülü

World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'de düzenlediği "Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül" törenine katılan Montania Special Class Hotel, "Ortadoğu'nun En İyi Classic Butik Oteli" ödülüne layık görüldü.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel hizmete açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek..

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Montania Hotel, İngiltere'de ödül aldı!

World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'de düzenlediği "Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül" törenine katılan Montania Special Class Hotel, "Ortadoğu'nun En İyi Classic Butik Oteli" ödülüne layık görüldü.

Montania Special Class Hotel'e En İyi Klasik Butik Oteli ödülü!

Montania Special Class Hotel, World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Marble Arch Hotel'de düzenlediği gecede 'Ortadoğu'nın En İyi Klasik Butik Otel'i ödülünü aldı.

Hotel Les Ottomans World Boutique Hotel Awards'ta ödül alacak!

Hotel Les Ottomans'ın sahibesi Ahu Aysal, ödüle doymuyor! Tarihi Muhsinzade Yalısı'nı 55 milyon dolar harcayıp butik otel olarak 2006'da hizmete açan Aysal, 19'uncu ödülünü almak için Londra'da...

Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi'nde açıldı!

Son zamanlarda revaçta olan butik otellerden bir yenisi daha olan Merdum Boutique Hotel boğazda yerini aldı. Otyum İnşaat'ın da sahibi Selda Uluğ,zincir otel hedefi olduğunu söyledi.

Montania Hotel butik otel ödülü Haberi

Montania Hotel butik otel ödülü

World Boutique Hotel Awards'ın İngiltere'de düzenlediği "Dünyanın En İyi Butik Hotelleri Ödül" törenine katılan Montania Special Class Hotel, "Ortadoğu'nun En İyi Classic Butik Oteli" ödülüne layık görüldü. Sümbül Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akın Esgin, "Böyle bir ödülü. Mudanya'ya gibi bir kasabaya getiriyor olmaktan, bunun gerçekleşmesinin bizim gibi girişimcilere cesaret vereceğinden dolayı çok mutluyuz. Bursa ve Mudanya'nın tanıtımına yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz"...