03 / 05 / 2024

monumento kartal konum

monumento kartal konum

Monumento Kartal iletişim , adres, ulaşım, kroki, telefon numarası ve proje detayları ile ilgili bilgilerin tümü haberimizde yer alıyor...

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karain tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Esentepe nerede? Avrupa Konutları Kartal konum!

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Yücel Sitesi 99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Proje konum olarak merkezi lokasyonda yer alıyor...

AND Pastel Evleri Kartal fiyat!

AND Pastel Evleri Kartal fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Çeşitli sosyal imkanlar sunan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat!

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 10 bin 157 metrekare arsa alanına sahip proje Kartal sahil şeridine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

Daire Kartal Residence fiyat listesi!

Daire Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Bodur İnşaat imzası ile inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri yüzde 4 indirim sağlanıyor.

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal fiyat!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen projede yüzde 15 lansman indirimi uygulanıyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre E-5 Yakacık Yolu'na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.

monumento kartal konum Haberi

monumento kartal konum

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'nin Kartal'da hayata geçirdiği Monumento Kartal projesi 15 katlı tek blok halinde yükseliyor.  Projede 90 adet home ofis ve 42 adet rezidans yer alıyor.


Monumento Kartal iletişim numarası 021 280 50 56. Proje 5 bin 111 metrekare alana sahip.


Sahil yoluna 3,2 kilometre, Soğanlık metro durağına 1 kilometre, E-5'e 0,2 kilometre, TEM'e 1,9 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13,3 kilometre, Kartal Deniz Otobüsü'ne 3,7 kilometre, Pendik Marina'ya 6,4 kilometre, Anadolu Adalet Sarayı'na 2,1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.



Monumento Kartal iletişim ;Merkez Ofis :

Konaklar Mh. Akçam Sk. 45.Blok No:23 D:2 34330 4.Levent / İstanbul

Tel : +90 212 280 50 56 (pbx)

Fax : +90 212 280 81 16

info @ kuzeyyildiziinsaat.com.tr


Monumento Kartal iletişim ;Saha ile Satış Ofisi Adresi :

Milangaz Cad....