07 / 05 / 2024

Monumento Kartal yüzde 20 indirim

Monumento Kartal yüzde 20 indirim

KUZEYYILDIZI Gayrimenkul tarafından Kartal ' da hayata geçirilen Monumento Kartal teslim edilmeye hazır. Adalar manzaralı ofisler için ilk defa yüzde 20'ye varan fiyat avantajı sunuluyor...

Batıyakası Kartal'da yüzde 25 peşinat 60 aya varan vade avantajı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde  yüzde 25 peşinat 60 aya varan vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Kartal Loft'ta yüzde 50 peşin 120 ay vade fırsatı!

MSY Yapı imzasıyla Yakacık'ta yükselen proje Kartal Loft'ta yüzde 50 peşin 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

Kartal Loft'ta yüzde 30'unu peşin, kalanını 14 ay 0 faizle ödeme imkanı! Yeni proje! 

Kartal Loft projesinde konut satışları yüzde 30'unu peşin, kalanına 0 faiz 14 ay vade fırsatıyla başladı. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar... 

Bumerang Kartal'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özkartallar A.Ş. tarafından Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek.

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal’da yüzde 25 net indirim!

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Prava Kartal'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İtibar İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Prava Kartal'da lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor..

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunuluyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Monumento Kartal yüzde 20 indirim Haberi

Monumento Kartal yüzde 20 indirim

KUZEYYILDIZI Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen 'Monumento Kartal teslim edilmeye hazır. Adalar manzaralı ofisler için ilk defa yüzde 20'ye varan fiyat avantajı sunulacak olan 'Monumento Kartal'da toplantı alanları, kat bahçeleri, yeme-içme alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness center ve SPA merkezi gibi sakinlerin iş ve sosyal yaşamlarını dengeli şekilde sürdürmelerini sağlayacak. 



Star...