19 / 05 / 2024

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sözüer ve Ulaş Baltacı ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Neoma Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Neoma Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Pinar ve Yiğit Köse ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Sıno, Alan Seıno, Ezeddeın Sıno ve Husseın Sıno ortaklığında kuruldu.

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

Dessa Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Köse tarafından kuruldu.

Akaltun Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaltun Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Cumalı Altun, Seıd Aman Seıd ve Stelbenat Issa Sıed ortaklığında kuruldu.

Aktiftur Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktiftur Turizm Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de Nursel Seçilmiş tarafından kuruldu.

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıse Global Investments Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile jamal hazam adam tarafından kuruldu.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Kelvın Ohonsı Omofoma tarafından kuruldu.

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sözüer ve Ulaş Baltacı ortaklığında kuruldu.

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 -Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. Hava, deniz ve kara yolları ile yurt içine ve dışında her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 2 -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin toptan ve perakende olarak yurt...