28 / 08 / 2024

Moova Gıda süt üretimi

Moova Gıda süt üretimi

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. bağlı ortaklığı olan Moova Gıda San. Ve Tic. A.Ş'nin süt işleme ve peynir üretim faaliyetinin durdurulması kararı alındığı bildirildi. Söz konusu açıklama aşağıdaki gibidir...

Yüzde 40 artacak. Un, süt, et, yoğurt, ekmek, çay hepsine tek tek zam gelmişti. Bir zam da ona geliyor

Enflasyonun artması ve zamların devam etmesiyle birlikte vatandaşın alım gücü hızla düşmeye devam ediyor. Un, süt, et, yoğurt, ekmek, çay hepsine tek tek zam gelmişti. Bir zam da ona geliyor. Yüzde 40 artış yaşanacak.

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

CarrefourSA’da rafları boşaltacak indirimler! 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye indi

CarrefourSA’da dev indirimlerin son gününün 1 Kasım olduğu öğrenildi. Buna göre, CarrefourSA’da 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, tava seti 259,90 TL, ısıtıcı 429 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Marketteki un, süt, ekmek ve ayçiçek yağına gel zamdan bile bin beter bir haber. Resmen gıdada felaket haberi

Vatandaşlar son dönemde gıda ürünlerine gelen zamlardan dolayı şikayetçi ancak bundan daha kötüsü de olabilir. Uzman isim gıdaya ulaşım hakkında ürküten açıklamalarda bulundu.

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pednik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Moova Gıda süt üretimi Haberi

Moova Gıda süt üretimi


Söktaş Tekstil tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bildirime Konu Durumun Niteliği : Bağlı Ortaklığımız Moova Gıda San. Ve Tic. A.Ş'nin süt işleme ve peynir üretim faaliyetinin durdurulması kararı


Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi : Süt işleme ve peynir üretimi


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni : Geçmiş yıl verileri ve mevcut piyasa koşulları


Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi : Moova A.Ş.'nin 16.05.2014 tarihli Yönetim Kurulu Kararı


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi : 20.05.2014'ten itibaren


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi : -


Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi : -


Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı : Şirketimiz 2013 konsolide net...