11 / 05 / 2024

mor gabriel arazisinin iadesi

mor gabriel arazisinin iadesi

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Vakıflar Meclisinin Mor Gabriel Manastırına ait arazinin iadesi yönünde oy birliğiyle karar verdiğini, bundan sonraki süreçte vakfın tapudan söz konusu 12 parselin tescilini yaptırabileceğini bildirdi....

İzmir'deki cezaevi arazisinin yüzde 85'ini betona bırakan imar planı iptal edildi!

Çevre Bakanlığı tarafından Buca Cezaevi arazisinin yüzde 85'ini betona bırakan imar planını mahkeme iptal etti. 

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

İBB’ye ait Swissotel arazisinin satışında son durum! Mahkemeden dur kararı geldi!

Mahkeme tarafından, Beşiktaş’taki İBB’ye ait 63 dönüm büyüklükteki boğaz manzaralı Swiss Otel arazisinin satışı için İBB Meclisi’nde alınan kararın yürütmesi durduruldu. İşte ayrıntılar...

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü ne kadar? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü, sağladığı kullanım avantajlarıyla ütü yapmanın olumsuz şöhretini geçmişte bırakıyor. Ütülemeyi kolay, hızlı ve zevkli bir hale getiriyor. Peki, Vestel VBJU 8026 ütüde buhar basıncı kaç?

POLHO Pendik arazisinin değeri belli oldu! 

Polisan Holding A.Ş., Pendik arazisine ilişkin 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki POLHO Pendik arazisinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Polisan'ın Pendik arazisinin değeri 3'e katlandı!

Polisan Holding'in Pendik arazisinin değeri yapılan değerlemeye göre 1 milyar TL'yi aştı. Geçtiğimiz yıl söz konusu arazinin değeri 329 milyon liraydı.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönümlük arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul'da yıkımı yapılan Çamlıca Alman Hastanesi’nin 17 dönüm büyüklüğündeki arazisinin imarı, İBB Meclisi aracılığıyla AKP-MHP grubunun oylarıyla özel sağlık fonksiyonundan alındı ve ticaret alanı yapıldı.

mor gabriel arazisinin iadesi Haberi

mor gabriel arazisinin iadesi


Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Vakıflar Meclisinin Mor Gabriel Manastırına ait arazinin iadesi yönünde oy birliğiyle karar verdiğini, bundan sonraki süreçte vakfın tapudan söz konusu 12 parselin tescilini yaptırabileceğini bildirdi. 


Ertem, Vakıflar Meclisi toplantısının sona ermesinin ardından düzenlediği basın toplantısında, mecliste alınan kararlara ilişkin bilgi verdi.


Toplantıda Mor Gabriel Manastırının talebinin de gündeme geldiğini ifade eden Ertem, "Bugüne kadar problem olarak gözüken, yargı kararına da intikal etmiş 12 parselin iadesiyle ilgili, Meclisimiz oy birliğiyle olumlu karar verdi" diye konuştu. 


Bundan sonraki süreç hakkında da bilgi veren Ertem, şunları kaydetti:


*Vakıflar Meclisi kararlarından sonra iki aylık bir süre var, tapuya tescilinin yapılabilmesi için. Vakıf bu kararın kendilerine tebliğinden itibaren iki ay içerisinde taşınmazı kendi vakıfları adına, Deyrulumur Süryani Manastırı Vakfı adına tescilini gerçekleştirecekler. Süreç...