11 / 05 / 2024

Moral Kunter kimdir

Moral Kunter kimdir

İstanbul’da 10 yeni metro hattı konutta hangi ilçelerin yıldızını parlatacak? Hangi ilçeler öne çıkacak? İşte tüm detaylar...

1+1 ve kiralık daire araması arttı!

Emlakjet GM Gizem Moral Kunter, TÜİK sonuçlarını ve Emlakjet Temmuz verilerini değerlendirdi. Gizem Moral Kunter, 1+1 ve kiralık daire aramasının yükselişte olduğunu ifade etti. 

En çok konut ve arsa satılan şehirler!

Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, ilk yarıya ilişkin Emlakjet verilerini değerlendirdi. Konut sektörünün ilk 6 ayı nasıl geçti?

Konutta sermayesi güçlü geliştiricilerin dönemi başlıyor!

Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, "Önümüzdeki dönem, sermaye kuvvetli geliştiricilerin varlıklarını devam ettirecekleri bir dönem” dedi.

Dünya online emlak pazarını sekiz yeni trend şekillendirecek!

4-6 Ekim 2017 tarihlerinde Uluslararası Property Portal Watch Konferansı’na katılan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, zirvede konuşulan ve dünya online emlak pazarına yön verecek sekiz yeni trendi açıkladı.

İpotekli konut satışı ilk 6 ayda yüzde 22 arttı!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) bugün açıklanan verilerini değerlendirdi.İpotekli 6 ayda yüzde 22 arttı ama asıl senetli ödemelere dikkat edilmeli.

Yeni konut projelerinde satışlar arttı!

Emlakjet. com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, gayrimenkul sektöründeki satışları değerlendirdi. Kunter, 017 yılında birinci el projelerin satışının arttığını ama ikinci elin gerisinde olduğunu belirtti.

Emlak ilanları da artık USD'den TL'ye dönüyor!

Emlakjet.com'un Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, Emlakjet.com verilerine göre ocak ve kasım ayı arasındaki 11 aylık dönemde döviz üzerinden verilen ilan adedinin toplamda yüzde 20 oranında düşüş göstermesine dikkat çekti. K

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Moral Kunter kimdir Haberi

Moral Kunter kimdir

İstanbul’da hizmete açılması yakınlaşan en önemli 10 metro hattı, Bakırköy’den Çekmeköy’e, Kağıthane’den Zeytinburnu’na pek çok lokasyonun ulaşımını kolaylaştırarak konut tercihlerini yeniden şekillendirecek. Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, bu metroların hayata geçmesiyle varış noktalarındaki değerlerin yüzde 5 oranında artacağını söyledi. Kunter, "Reel getirilerin düşme eğiliminde olduğu sektörde, önümüzdeki dönemde değerlerdeki kısmi hareketin belirleyicisi hizmete alınan ‘yeni raylı sistemler’ olacak. Taşdelen ve Ispartakule gibi bölgelere metro ‘ilk kez’ gidecek. Yeni havaray projeleri ile de Göktürk, Başakşehir ve Sefaköy öne çıkan yerler arasında olacak" şeklinde konuştu. 

Hangi metro hatları hangi ilçeleri öne çıkaracak?

1- Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu

Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu ile en olumlu etkilenecek ilçeler, Kağıthane, Beşiktaş ve Mahmutbey… Özellikle Kağıthane ilçesi, Gayrettepe - Kağıthane- Yeni Havalimanı Metro hattı ile ikinci bir avantaja sahip olacak.

2-...