30 / 04 / 2024

Morgans Grup karaköy otel

Morgans Grup karaköy otel

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Grup’un en yeni oteli 10 Karaköy, A Morgans Original, 18 Kasım 2014 tarihinde kapılarını açtı. Otel, grubun Türkiye'deki ilk yatırımı...

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

Tarihi Karaköy yolcu salonu yıkıldı!

Galataport projesi için tarihi Karaköy yolcu salonunun denize bakan cephesi yıkıdı. TMMOB Mimarlar Odası yıkıma tepki gösterdi.

Malatya Karaköy'e yeni cami inşa ediliyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Alarko GYO Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Deniz GYO Karaköy binasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beyoğlu Kemankeş Mahallesi 94 Ada, 141 Parsel'deki Karaköy binasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Karaköy bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Karaköy bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Karaköy Limanı kapandı, Nuruosmaniye dükkanları boşaldı!

Nuruosmaniye'nin devasa ve şık mağazaları zor günler yaşıyor. Dükkanlar el değiştiriyor. Katlı binalarda boşluklar çok. Cadde esnafı, "Karaköy Limanı, kapandı, kruvazier turizmi bitti" diyor.

Karaköy'deki 20 yıllık Halkbank binası otel oluyor!

İstanbul Karaköy’deki Halkbank binasını 20 yıllığına kiralayan Taca İnşaat, binayı yenileyerek otel açmayı hedefliyor.

Deniz GYO Karaköy'deki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasının değerleme raporunu yayınladı.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştirecek!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İstanbul Kurumsal Şube Müdürü Asena Güngör ve Değerleme Uzman Yardımcısı Doğukan Oto tarafından hazırlanan Karaköy – Galataport Etkileşimi sektör çalışmasını yayınladı..

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Morgans Grup karaköy otel Haberi

Morgans Grup karaköy otel

Los Angeles, New York, San Francisco, South Beach ve Londra’dan sonra Türkiye pazarına giren Morgans

Grup, Büyük Balıklı Han’ın bulunduğu tarihi binada 18 Kasım’da ilk otelini açtı. Türkiye’de butik otel anlayışına yeni bir boyut kazandıracak olan 10 Karaköy A Morgans Original, şehrin kültür ve tarih merkezi olarak kabul edilen

Karaköy’de yer alıyor.

TARİHSEL DOKU ÖN PLANDA

19’uncu yüzyılda hastane olarak kullanılan Büyük Balıklı Han’ın tarihi yapısı bozulmadan yenilenen binanın mimarlığını ödüllü mimar Sinan Kafadar- METEKS Grup üstlendi. Otelin sanat danışmanlığında ise Tuğba Doğan ve Evren Basık’ın imzası yer alıyor. 10 Karaköy A Morgans Original’da 71 oda yer alıyor. Otelde 25 Standart Oda, 17 Superior Oda, 24 Deluxe Oda, 3 Loft Suite, 1 Loft Terrace Suite ve 1 Penthouse bulunuyor. Konforun şık detaylarla harmanlandığı...