12 / 05 / 2024

mortgage devir teslim işlemi

mortgage devir teslim işlemi

Mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi? Mortgage kredinizi bir başkasına devredebilir misiniz? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız öğrenmek için haberimizi inceleyebilir ve bu konuyla alakalı bilgi edinebilirsiniz..

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

'Evim şirketleri'nin 45 bin sözleşmesi devredilecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tasfiyesini sürdürdüğü tasarruf finansman şirketlerinin müşteri sözleşmelerinin fiili devir-teslim işlemleri başladı.

Ön ödemeli konut satışında teslim edilmeyen her konut için 70 bin lira ödenecek!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ön ödemeli konut satışında devir ya da teslim süresinin sözleşme tarihinden itibaren 48 ayı geçmesi halinde teslim edilmeyen her konut için 70 bin TL ceza ödenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

İBB'de devir teslim töreni yarın gerçekleştirilecek!

İstanbul Valiliği, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir" şeklinde açıklama yaptı...

Devremülk alırken nelere dikkat edilmeli?

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Devremülk sözleşmeleri dikkatle incelenmeli, özellikle sözleşmede yer alan yıllık bakım masrafları, dönem süresi ve devir teslim kurallarının detayları açık olmalı" diyor...

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda devir teslim!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine başlayan Murat Kurum, görevi Bakan Mehmet Özhaseki'den devraldı…

Turizmde 49 yıllığına tahsis edilen araziler cari açığı kapatacak!

Eski Bakan Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ilk Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Ersoy'a görevini devretti. Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, arazi tahsislerinin 49 yıllığına yenilenmesinin turizmdeki cari açığı kapatacağını açıkladı.

Atatürk Kültür Merkezi 2019'da bitirilecek!

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk bakanı olan Mehmet Ersoy, Numan Kurtulmuş'tan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nin 2019'da tamamlanacağını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni bugün!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, makamını Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'a devredecek. Devir Teslim Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası'nda bugün saat 16:30'da gerçekleşecek.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

NATO Karargah binası devredildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni NATO Karargah binasında "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na iştirak etti. NATO Karargah binasının devir teslim töreni yapıldı.

mortgage devir teslim işlemi Haberi

mortgage devir teslim işlemi

Mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi?


Mortgage kredisi belli bir birikimi olup da bir ev almak isteyen kişilerin banka aracılığıyla uzun vadede; 20 -30 yılda taksitler ödeyerek bankadan kredi kullanarak ev sahibi olma sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Bir kişi üniversiteden mezun olur olmaz 30 yıl 35 yıl gibi vadelerle çok düşük taksitlerle bankadan kredi kullanarak ev sahibi olabiliyor. Hatta girdiği yeni bir işte maaşından kesilerek de bu taksitler ödenebiliyor. 


Mortgage uzun vadede ev alabilmenin yanı sıra size bir yatırım alanı da sunuyor. Mortgage kredisi ile aldığınız evi mortgage taksitlerinden daha fazla oranda kiraya vererek aldığınız parayla hem kredinizi ödeyebiliyor hem de kar etmiş oluyorsunuz. Peki mortgage kredisiyle alınan ev kiraya verilebiliyorsa mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi?...