30 / 04 / 2024

mosder Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması

mosder Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

MOSDER tasarım yarışmalarıyla öğrencileri tasarıma teşvik ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. Örencileri tasarıma, üretmeye teşvik ediyor.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

İşte İngiltere'deki ayda 3 bin lira kazandıran ev!

İngiltere’de Tim Willcox ve eşi Margaret Willcox’un yaşadığı ev, doğa dostu özelliklerinin yanı sıra aileye ek gelir sağlıyor. İngiltere’de Ulusal Şebeke Servisi, çiftin evinden üretilen elektriği kullandıkları gerekçesiyle her yıl çifte bin 500 sterlin

MOSDER’in ev sahipliği yaptığı İSMOB'a sayılı günler kaldı!

TÜYAP'ta yapılacak dünyanın en büyük üçüncü mobilya fuarı için MOSDER Başkanı İsmail Doğan, “200’den fazla marka binlerce ürün sergileyecek. İhracatın yüzde 30’unu bu fuarda yapıyoruz. 150 bin ziyaretçi bekliyoruz” dedi.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na rekor başvuru!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

5. Ulusal Yapı Mekaniği Laboratuvarları Konferansı başladı!

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve İnşaat Mühendisleri Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ’5. Ulusal Yapı Mekaniği Laboratuvarları Konferansı’ başladı.

2016 ev tekstil trendleri Evteks Fuarı'nda belirlenecek!

Yirmi bir yaşına basan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy’de, ulusal ve uluslararası ziyaretçilerini 19-23 Mayıs tarihleri arasında ağırlamaya hazırlanıyor.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım'da açıklanıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

TÜRÇEV 2014 Ulusal Mavi Bayrak Ödül Töreni Didim'de gerçekleşti!

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından gerekli çevresel standartları sağladığı belirlenen plaj, marina ve yatlara, bunun göstergesi olarak dağıtılan "mavi bayraklar törenle verildi. Ödül Töreni, -Marin Didim'in evsahipliğinde gerçekleşti...

Ankara One Tower 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine ev sahipliği yaptı!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM projesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sıradışı bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

mosder Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması Haberi

mosder Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı. Jüri değerlendirmesi sonucu yarışmaya katılan 255 projeden 18’i finale kalmaya hak kazanırken, 54 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ödüllendirildi.


Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) 11 yıldır organize ettiği üniversite-sanayi işbirliğinin en iyi ve başarılı örneklerinden biri olan Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belirlendi. Alanında uzman akademisyen ve tasarımcıların seçtiği 18 proje finale kalmaya hak kazandı. Bu yıl en çok başvurunun olacağı üniversiteyi de ödüllendireceğini duyuran MOSDER, 10 bin TL’lik ödülü de,  54 proje başvurusu gerçekleştiren Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne takdim edecek. Belirlenen...