02 / 05 / 2024

MOSDER yardım kampanyası

MOSDER yardım kampanyası

Soma madeninde çıkan yangınla meydana gelen kaza ve Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi yüzlerce can kaybına neden oldu. MOSDER’de Soma ve Bosna için yardım kampanyası başlatarak şehit yakınlarına ve kaza mağdurlarına yardım eli uzattı.

Kızılaydan yardım parası! 5 bin TL almak için detaylar! 

Türkiye vatandaşlarına 5 bin TL Kızılay’dan yardım desteği geldi! Bu destek ihtiyaç sahibi ilgilendiriyor. Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan aileler Kızılay’ın bu desteğinden yararlanabilecek. Yardım kampanyasından yararlanmak için belirli başvuru koşullarının sağlanması ve zamanında başvurulması ger

Hollanda'dan depremzedelere 88 milyon 921 bin 469 Euro'luk büyük yardım!

Türkiye'de yapılan ortak canlı yayına benzer bir yardım kampanyası Hollanda'da da yapıldı.  Yaklaşık 88 milyon 921 bin 469 Euro para toplandı. İşte detaylar...

'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası düzenlenecek! Tam 8 kanal yayınlayacak!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 15 Şubat'ta sekiz Türk ulusal televizyon kanalı depremzedelere yardım için yayın yapacak.

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.

Dar gelirlilere umut ışığı oldu! Evi olmayan dar gelirli ailelere devlet yardımı başladı!

Dar gelirli ve evi bulunmayan hanelere devlet yardımı kampanyası başlatıldı. İşte detaylar!

Başvuran alıyor! Doğalgaz fatura yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar...

2022 yılında artan doğalgaz faturalarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgaz faturaları için yardım kampanyasını duyurdu. Peki doğalgaz fatura yardımı nasıl yapılır? Doğalgaz desteği nasıl alınır? Başvurular bitti mi?

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

İzmir'deki depremzedeler için 20 milyon TL'nin üzerinde kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada,  "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası kapsamında depremzedeler için 20 milyon liranın üstünde kira yardımı toplandığını belirtti.

Fransa'da yükselen Avrupa'nın en büyük camisi için yardım kampanyası başlatıldı!

Fransa'nın Strazburg şehrinde 2018'de yapımına başlanan Eyüp Sultan Camisi'nin inşaatı için yardım kampanyası başlatıldı.

Zonguldak Gökçebey'de kapanan iş yerleri için yardım kampanyası!

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, kapanan ve kiralık iş yerleri için yardımda bulunma kampanyası başlattı.

Elazığ ve Malatya için 87 milyon TL yardım toplandı!

Elazığ ve Malatya depreminden etkilenen vatandaşlar için açılan yardım kampanyasında 87 milyon TL yardım toplandı.

Emekliye kira yardımı kampanyası!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu'nun 108 şubeden başkanının katılımıyla Ankara'da emeklileri yakından ilgilendiren konuları konuştu. Emeklilere kira yardımı teklifi talep edildi. 

Esenler Belediyesi'nden Suriyeliler'e 4 TIR yardım!

Esenler Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyelerinin işbirliği ile Suriyeliler için başlatılan "Üşüyorum Yardım Edin!" Kampanyası'na 4 TIR dolusu yardım ile destek verdi.

MOSDER yardım kampanyası Haberi

MOSDER yardım kampanyası

Son haftalarda tüm Türkiye’de ve dünyada meydana gelen kaza haberleri ülkeyi yasa boğmuş durumda. Soma madeninde çıkan yangınla meydana gelen kaza ve Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi yüzlerce can kaybına neden oldu. Yaşanan olaylara pek çok kurum ve kuruluş yardım eli uzatırken, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER’de Soma ve Bosna için yardım kampanyası başlatarak şehit yakınlarına ve kaza mağdurlarına yardım eli uzattı.


Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014’te meydana gelen, 301 vatandaşımızı kaybettiğimiz elim kazada, MOSDER şehit olan vatandaşların ailelerine ve kazadan yaralı kurtulan vatandaşımıza destek amaçlı Başbakanlık (AFAD) tarafından açılmış olan, Soma insani yardım hesabına derneğin Yönetim Kurulu kararınca 100 Bin TL maddi yardımda bulundu.


Bu desteğin ardından, Soma’da yaşanan felaketlerle aynı döneme denk gelen Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketiyle...