28 / 04 / 2024

mosder yarışması

mosder yarışması

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na rekor başvuru!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım'da açıklanıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

İSMOB Tasarım Yarışması ile büyük ilgi topladı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB bu yıl 8’inci kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı.

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ödül töreni, 7 Kasım 2013 Perşembe günü TİM’in İstanbul’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşti.

Mosder Tasarım Yarışması ödül töreni 7 Kasım'da düzenleniyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın sonuçları 7 Kasım 2013 Perşembe günü 19:30’da Yenibosna TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak...

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuruları başlıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, 9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda genç yeteneklerini arıyor. MOSDER üyesi firmalar, tasarımları satın alıp koleksiyonlarına ekleyebilecek ve genç tasarımlar hayat bulacak...

MOSDER tasarım yarışmasında Mevlüt Yıldırım prototipini üretti!

MOSDER tarafından düzenlenen tasarım yarışmasına katılan Muğla Üniversitesi Mobilya Dekorasyon Eğitimi bölümü öğrencisi Mevlüt Yıldırım’ın engellilerin hayatını kolaylaştıran tasarımına sponsor oldu ve prototipini üretti

Altensis, OSB'de Kreş Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

Altensis, Organize Sanayi Bölgelerinde Kreş ve Gündüz Bakımevi Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Sonuçlar 22 Nisan tarihinde açıklanacak...

Lüleburgaz Otobüs Terminali Mimari Proje yarışması düzenleniyor!

Lüleburgaz Belediyesinden: Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Mimari Proje yarışması düzenleniyor

mosder yarışması Haberi

mosder yarışması

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na her yıl olduğu gibi bu yıl da rekor başvuru yapıldı. Oturma-Dinlenme, Depolama-Koruma-Düzenleme, Tamamlayıcı Mobilya ve Aksesuar, Uyuma, Genç Odası ve Engelliler için Ev Mobilyası kategorilerinde en iyilerin belirlendiği yarışmaya 37 farklı üniversiteden 249 proje katıldı. Jüri değerlendirmesi sonucu y


Türkiye’de mobilya sektörünün hızlı ilerleyen gelişiminin uluslararası platformlarda yer edinebilmesini sağlamak ve farklı tasarım fikirlerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak için MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belirlendi.


Türkiye mobilya endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını imgeleyen ürün kimliğini desteklemek için düzenlenen yarışmaya başvurular,  bu yıl da dijital kanal üzerinden yapıldı. Alanında uzman akademisyen, tasarımcı ve iç mimarların seçtiği 17...