19 / 05 / 2024

moskova 2018 finalleri

moskova 2018 finalleri

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ve FIFA Başkanlığı görevinde ilk kez Rusya'ya gelen Infantino açılış maçı ve final maçının düzenleneceği Luzhniki Stadyumunu gezdiler.

ANTTEQ’in Moskova gururu!

ANTTEQ, Moskova Şehir Yönetimi tarafından "En İyi İşverenler 2018" organizasyonunda, "Moskova’da Üretim Yapan Firmalar" arasında “"İnsan Kaynakları Gelişimi" kategorisinde en çok istihdam sağlayan 3. şirket seçildi...

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

3. havalimanının ilk etabı 2018'de açılacak!

İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı için finansman sözleşmesini 19 Ekim'de imzalamayı planladıklarını belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projenin ilk etabının 2018 yılı ilk çeyrekte açılacağını söyledi.

Marina Ankara'da teslimler Mart 2018'de!

Başkent'in yeni marinasında inşaat 2018 yılında bitecek Sinpaş Yapı'nm marina konseptiyle Başkent Ankara'da hayata geçirdiği Marina Ankara projesi Mart 2018'te teslim edilecek.

Enka'nın Moskova'da inşa ettiği Kuntsevo Plaza açıldı!

Enka’nın Moskova’da 530 milyon dolar yatırımla inşa ettiği ‘Kuntsevo Plaza’ Guinness rekortmenlerinin katıldığı törenle açıldı. Proje AVM, A sınıf ofis ve rezidans bloklarından oluşuyor, yeni yatırımlar ise yolda.

Marina Ankara projesi 2018'de teslim edilecek!

Altınoran Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin TL'ye çekti. Marina Ankara projesi 2018'de teslim edilecek.

Trabzon Şehir Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK üyesi Süleyman Soylu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yapımının 2018 yılında biteceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova Camii açılışında konuştu!

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Moskova Merkez Camii açıldı!

Türkiye ile Rusya'nın katkılarıyla yapılan Moskova Merkez Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katıldığı törenle açıldı.

Moskova Merkez Camii bugün açılıyor!

Türkiye'nin de katkılarıyla inşa edilen, Moskova'nın en büyük camisi olan Moskova Merkez Camisi bugün görkemli bir törenle açılacak. Törene, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

Moskova Merkez Camii'nin açılışı yarın!

Türkiye ile Rusya'nın katkılarıyla yaptırılan Moskova Merkez Camisi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Moskova Camisi'nin kubbesi felsefi anlamlar taşıyor!

Türkiye ile Rusya'nın katkılarıyla yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Moskova Camisi'nin kubbesine yazılan ayetlerin, felsefi anlamlar taşıdığı bildirildi.

Moskova Merkez Camii yarın açılacak!

Türkiye ile Rusya’nın katkılarıyla yaptırılan Moskova Merkez Camisi, yarın açılacak. Aynı anda 10 bin kişinin namaz kılabileceği caminin iç dekorasyonu Klasik Osmanlı sanatı tarzıyla yapıldı.

moskova 2018 finalleri Haberi

moskova 2018 finalleri

Infantino gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çok etkileyici görünüyor. Şimdiden Belediye Başkanı'na teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ben daha önce burada bulunmuştum fakat şimdi stadyum tamamen farklı görünüyor. Burası gerçekten bir futbol stadyumu ve futbol dünyasının en önemli olayının düzenlenmesi için en uygun yer" ifadelerini kullandı.


FIFA Dünya Kupası 2018 yılında 14 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Volgograd, Nijniy Novgorod, Samara, Saransk, Ekaterinburg, Rostov na Donu ve Soçi olmak üzere 11 şehirde bulunan 12 stadyumda düzenlenecek.




Yeni...