07 / 05 / 2024

moskova Pokrovsky Sebze Hali

moskova Pokrovsky Sebze Hali

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Antalya İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Pokrovsky Sebze Hali'nin kapalı kalmaya devam etmesi, yaş meyve-sebze ihracatçılarını tedirgin ettiğini söyledi...

Süleymanpaşa'ya modern sebze ve meyve hali inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek sebze ve meyve halinin inşaat çalışmaları başlandı.

Tekirdağ Sebze ve Meyve Hali inşaatında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Toptancı Sebze ve Meyve Hali' inşaatını inceledi.

Moskova'da kentsel dönüşüm protestosu!

Rusya Moskova'da kentsel dönüşüm projesi protesto edildi. 5 katlı apartmanların yıkılarak, yerlerine yenilerinin yapılmasını öngören kanunun iptali istendi.

Moskova'da 14 rezidanslık proje yükseliyor!

MR Group geliştiriciliğinde, ADM mimarlığı tarafından Moskova'da inşa edilen 14 rezidanslık projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. Proje, 41 bin 671 metrekare alan üzerinde konumlandı.

Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali açıldı!

Temeli 16 Nisan 2016 tarihinde atılan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Balıkesirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Konya'ya meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek!

Hal Yasası’nda bir kez daha değişikliğe gidiliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 1 milyon 200 bin dekar alana teknoloji yoğun yaş meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek.

Moskova'dan Türklere yatırım çağrısı!

Moskova Çevre Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Vadim Vinokurov, Türklere yatırım çağrısı yaptı. Vasıflı eleman açısından çok zengin olan Moskova'nı yatırım için Türklere avantaj sağlayacağını belirtti.

Manisa Sebze Meyve Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezine hizmet veren sebze ve meyve haline yenileme çalışması başlattı.

Tuzla Sebze ve Meyve Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta!

Ataşehir Meyve ve Sebze Hali Tuzla Aydınlı’daki yeni komplekse taşınacak. Tuzla Meyve ve Sebze Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali Kompleksi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali'nde inşaat devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

moskova Pokrovsky Sebze Hali Haberi

moskova Pokrovsky Sebze Hali

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Antalya İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Moskova'nın en büyük sebze hali olan  Pokrovsky Sebze Hali'nin standartlara uymadığı gerekçesiyle yaklaşık bir aydan bu yana kapalı olduğunu hatırlattı.


Türkiye'deki yaş meyve sebze ihracatçılarının ticaretinin çok önemli bölümünün Pokrovsky Sebze Hali'nden yapıldığını vurgulayan Satıcı, "Şu anda firmalarımız biraz sıkıntılı da olsa geçici çözümlerle ihracatlarını sürdürüyor. İhracatta durma söz konusu değil. Değişik hallerde satış yapıyorlar. Bir yandan da Rusya ile müzakereler devam ediyor" dedi.


Antalya'da örtü altı domates hasadının yeni başladığını anlatan Satıcı, önümüzdeki haftadan itibaren domates ihracatının çoğalacağını, bu nedenle yer sorununun firmaları tedirgin ettiğini dile getirdi.


Türkiye'den Rusya'ya yıllık 1 milyon 100 bin ton civarında meyve sebze ihracatı yapıldığına işaret eden Satıcı, bu miktarın da yaklaşık üçte birinin Antalya'dan gerçekleştirildiğini...