06 / 05 / 2024

Moskova şantiyeler durdu mu

Moskova şantiyeler durdu mu

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Moskova'da belediye devam kararı aldı.

Rönesans Holding'ten Moskova'ya Neva Towers projesi!

Rönesans Holding Moskova'da Neva Towers projesini inşa ediyor. Yüzde 30 tamamlanan Neva Towers projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Moskova'dan Türklere yatırım çağrısı!

Moskova Çevre Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Vadim Vinokurov, Türklere yatırım çağrısı yaptı. Vasıflı eleman açısından çok zengin olan Moskova'nı yatırım için Türklere avantaj sağlayacağını belirtti.

Enka TC'den Moskova'ya 300 milyon dolarlık AVM!

Enka’nın AVM yatırım ve işletmelerini yürüten "Enka TC", Moskova’da yenilediği Kaşirskoye AVM projesine öz kaynaklarından 300 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştiriyor.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

Vezirköprü'ye yapılan devlet hastanesi ile ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatı yüklenici firmanın işi bırakması sonucu durdu.

Kalaşnikof, Moskova Şeremetyevo Havaalanı’nda mağaza açtı!

Kalaşnikof, Rusya'nın başkenti Moskova’nın en büyük havaalanı olan Şeremetyevo Havaalanı’nda "hediyelik eşya" mağazası açtı.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Vezirköprü Kızılcaören mevkiinde inşaatına başlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı durdu mu?. Yaklaşık 200 işçinin çalıştığı hastane inşaatında işçilerin sayısının 10 kişilere kadar düştüğü iddia edildi.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Eğribel Tüneli'nde de delme çalışmaları durdu!

Ülke genelinde tünel inşaatlarında kullanılan dinamitlerin geçici bir süre verilmeyecek olmasından dolayı, Eğribel Tüneli'nde de delme çalışması durdu. Tünelde sadece betonlama çalışmaları devam ediyor.

İzmir Altınpark'ta kazı çalışmaları durdu!

İzmir'in Altınpark bölgesinde 10 yıl önce başlayan kazı çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durdu. Roma dönemine ait kalıntıların da tahrip olduğu görüldü.

İzmir Arkeopark’ta çalışmalar neden durdu?

İzmir Altınpark Arkeopark’ta 10 yıl önce başlayan kazı çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durdu. rkeopark tamamlandığında, her yıl binlerce turistin ziyaret etmesi hedeflenirken, çevredeki esnafa da ticari açıdan büyük katkılar sağlaması öngürülmüştü.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Moskova şantiyeler durdu mu Haberi

Moskova şantiyeler durdu mu

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ardından İmar ve Bölgesel Kalkınma Bakan Yardımcısı Marat Husnullin de bir açıklama yapıp yerel yönetimlere "Önemli gördüğünüz projelere devam edebilirsiniz" mesajını yayınladı.

Türk Rus Gazetesi'nde yer alan habere göre; bakan yardımcısının yaptığı açıklamaların ardından Novosibirsk'te bütün projelerine ara verilirken, Moskova'da belediye devam kararı aldı. Business FM şehirdeki bütün projelerin hızla devam ettiği belirtildi.

İnşaat ve Konut Bakanı Vladimir Yakuşev, bir süre önce bir açıklamaya yaparak, giriş yasağı nedeniyle göçmen işçilerin Rusya'ya girememesi sonucunda inşaat projelerinin aksayabileceğini ifade etmişti. Bakan sektörde çalışan işçilerin yüzde 90'ının yabancı işçilerden oluştuğu bilgisini...