22 / 05 / 2024

motorin fiyatları güncel liste 15 nisan Cuma

motorin fiyatları güncel liste 15 nisan Cuma

Savaşın etkisiyle brent petrol yükseliş trendini sürdürüyor. Yükseliş Türkiye'de anında zam olarak pompaya yansıyor. Bu geceden itibaren motorine yüksek zam geleceği iddia edildi. Zam 2 liraya yakın olacak! Mazota zam haberinden sonra sosyal medyada dile getirilen iddialar gündeme oturdu.

1 litre benzin kaç TL? Son dakika akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG güncel fiyat...

Sürücüler, '1 litre benzin kaç TL, güncel benzin fiyatı, motorin ne kadar?' gibi soruların yanıtlarını sık sık araştırıyor. Peki 1 benzin kaç TL? İşte 6 Mart 2024 benzin, motorin, LPG güncel fiyat listesi...

Benzin, LPG, motorin fiyatları güncellendi...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik kapsamında vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam etmektedir. Buna göre, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü akaryakıta zam geldi mi? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları ve haberin detayları...

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Akaryakıtta son durum! İşte 25 Mart Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına zam geldi mi? Motorin ne kadar oldu? LPG kaç TL? İşte 25 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum! İşte 24 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına zam geldi mi? Motorin ne kadar oldu? LPG kaç TL? İşte 24 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum! İşte 23 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin bugün ne kadardı? Motorine zam ya da indirim geldi mi? İşte 23 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri aman dikkat! Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki son durum ne? Motorine zam mı geldi? İşte 22 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri aman dikkat! Akaryakıttaki son durum! İşte 21 Mart Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorin ne kadar oldu? İşte 21 Mart Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dair ayrıntılar…

Araç sahipleri aman dikkat! Akaryakıtta zam yolda! İşte 20 Mart Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi yapılacak? İşte 20 Mart Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorin fiyatlarında son dakika! İşte 19 Mart Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 19 Mart Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında tabela değişiyor, acilen bakın! 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Son dakika motorin ve benzin fiyat haberi... Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları Brent Petrol tarafındaki gelişmelerle yön buluyor. Araç sahipleri de benzin ve motorin fiyatlarından endişeli. İşte 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

motorin fiyatları güncel liste 15 nisan Cuma Haberi

motorin fiyatları güncel liste 15 nisan Cuma

Rusya Ukraya savaşının şiddetlenerek petrol arzında aksaklıklara neden olabileceği endişesiyle artış eğilimini sürdüren Brent petrolün varil fiyatı, yükselişini üst üste üçüncü güne taşıyarak yüzde 2,3 değer kazancıyla 110,9 dolara çıktı. Yükseliş nedeniyle Türkiye'de motorin fiyatlarına 16 Nisan 00:00 itibarıyla zam geleceği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan bir iddia ise gündemi sarstı. Mersin'in Tarsus ilçesinden yayın yapan Tarsus Gündem gazetesi Twitter hesabından mazota 1 lira 60 kuruş değil 3 lira 30 kuruş zam geleceğini iddia etti. Tarsus'ta bir petrolden akaryakıt aldığını iddia eden Tarsus Gündem gazetesi yazarı Cihan Kezer, bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı söylenen zammın gündüz saatlerinden itibaren pompaya yansıtıldığını gece yarısından sonra pompaya zammın 1,79 lira daha geleceğini iddia etti. 

İDDİA DOĞRUYSA ZAM 3 LİRA 30 KURUŞ OLACAK!

Cihan...