07 / 05 / 2024

Mövenpick Hotel avrupanın en iyi oteli seçildi

Mövenpick Hotel avrupanın en iyi oteli seçildi

Mövenpick Hotel İstanbul, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının Oscar'ı olarak kabul edilen World Travel Awards'ta "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

5 yıldızlı Simena Hotel'in sahilde adil paylaşım isyanı!

Antalya Kemer'de bulunan Simena Hotel'in işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Bin kişi kapasiteli tesisin alanının genişletilmesi için yargıya başvuruldu.

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satılması hakkında güncelleme yayınladı. Peki Utopia World Hotel satıldı mı? İşte yanıtı...

Özak'tan Ela Quality Resort Hotel'in kesin tahsis süresi uzatımı açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel kesin tahsis süresi uzatımı hakkında açıklama yaptı.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Mövenpick Hotel avrupanın en iyi oteli seçildi Haberi

Mövenpick Hotel avrupanın en iyi oteli seçildi

Mövenpick Hotel İstanbul, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının "Oscar'ı" olarak kabul edilen World Travel Awards'un 2 Ağustos 2014 tarihinde Yunanistan, Atina'da bu yıl yirmi birincisi düzenlenen gecesinde "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi. 


1993'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), otel, tatil köyü, havayolu, deniz yolu gibi 1000'i aşkın kategoride veriliyor. Oylama, dünya genelinde yüz binlerce seyahat profesyonelinin internet üzerinden katılımıyla gerçekleşiyor. 


Ödül, VVorld Travel Avvards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke tarafından Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach'a takdim edildi. 


Frank Reichenbach elde ettikleri bu başarıyla ilgili olarak otelin benimsediği felsefeyi, "İsviçre mükemmelliyetçiliği ile Türk konukseverliğinin eşsiz bir kombinasyonu olarak...