19 / 05 / 2024

Mozaik Design showroom

Mozaik Design showroom

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Mozaik Beşiktaş'taki showroomunu outlet mağazaya dönüştürdü!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, Beşiktaş Fulya’da yer alan showroom’unu outlet mağazasına dönüştürdü.

Mozaik'ten Fulya’ya outlet mağazası!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, Beşiktaş Fulya’da yer alan showroom’unu outlet mağazasına dönüştürdü.

Mozaik Design, 50 markaya dekorasyon hizmeti veriyor!

Mozaik markasıyla 1992 yılında yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev mobilyası, çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik kumaş alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Mozaik Design 50 markayla ev ve ofislerin dekorasyonunu üstlendi!

1992 yılından bu yana sektörde yer alan Mozaik Design, 50 markanın Türkiye distribütörlüğüyle ofis, ev - çocuk mobilyası, ev tekstili döşemelik alanında dekorasyon hizmeti veriyor.

Yaman Erturan: Patron katı ofisler 1 milyon euroya mal oluyor!

Mozaik Design'ın Başkanı Yaman Erturan, "Türkiye'nin en ünlü patronlarının ofislerini biz döşedik. Bugüne kadar döşediğimiz en pahalı patron katı 1 milyon euroya mal oldu " dedi.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Wıttmann Mozaik Design güvencesiyle Türkiye'de!

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

Park Mozaik projesi!

13 bloktan meydana gelen Park Mozaik projesi, Ankara Yaşamkent bölgesinde yükseliyor. Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzasıyla yaşama geçirilen projede dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlıyor...

Park Mozaik ulaşım bilgileri!

Park Mozaik ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Tepe İnşaat ve Mesa Mesken ortaklığı imzası taşıyan Park Mozaik projesinde daire fiyatları 396 bin lirandan başlangıç gösteriyor...

Park Mozaik Ankara adres!

Park Mozaik Ankara adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 3 kule ve 6 katlı 10 apartman halinde toplam 13 bloktan meydana gelen Park Mozaik'te fiyatlar 396 liradan başlıyor

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı!

NG Kütahya Seramik Erzurum'un en büyük seramik showroom'unu açtı. Ziyaretçilerin Kadıoğlu İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabildiği showroom’da, NG Kütahya Seramik’in seramik sektörüne yön veren tasarımları sizleri bekliyor.

Park Mozaik Yaşamkent!

Park Mozaik Yaşamkent Mesa Mesken ve Tepe İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Park Mozaik Ankara daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Park Mozaik Yaşamkent'te teslimler 2017'de yapılacak...

Park Mozaik Ankara iletişim!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Park Mozaik Ankara iletişim bilgilerine göre projenin telefon numarası şöyle: 0312 291 50 80. Ankara Yaşamkent bölgesinde yükselen projede 13 blok yer alıyor...

Mozaik Design showroom Haberi

Mozaik Design showroom

Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan Türkiye’yi ithal mobilya ile tanıştıran isimlerden. Bugüne kadar İş Bankası, Anadolu Grubu, Finansbank, Kibar Holding. W Hotel, Raffles Istanbul, St. Regis Otel gibi binalara mobilya veren Erturan, Türkiye’deki ünlü işadamları ve patronların ofislerini de döşemiş.

Türkiye jet-set’inin mobilya tercihlerini yönlendiren isim olarak anılan Yaman Erturan, Mozaik Design’ı İstanbul’dan sonra Ankara’ya da açmaya hazırlanıyor.


25 bin euro’ya masa

“Aklınıza gelen gelmeyen birçok işadamının ofisini biz döşedik” diyen Erturan, “1992 yılında kurulduğumuzdan beri tasarımın dünya çapındaki liderlerini Türkiye’de temsil ediyoruz. Ofis mobilyasının yanı sıra ev, banyo ve mutfak mobilyası ile aydınlatma hizmeti de sunuyoruz” dedi.


Showroom’larında 10 bin euro’dan 100 bin euro’ya kadar ürün bulunduğunu ifade eden Erturan, “25 bin euro’ya kadar patron masası var. Bazen bir işadamının ofisinin mobilya...