23 / 07 / 2024

Mozaik Metraj halıları

Mozaik Metraj halıları

Çok sayıda dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü da ürün gamına dahil etti.

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kocaeli'deki Hereke Köşkü ihtişamını koruyor!

Ünü dünyaya yayılan ipek halıları görmek isteyen Alman imparatorunun 1898'de Hereke'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaret dolayısıyla hayata geçirilen ahşap köşk, zamana direniyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Kahramanmaraş'a Halı Yıkamacılar Sitesi geliyor!

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.

İzmir Kemeraltı'na marka çarşı!

İzmir Ticaret Odası, tarihi Kemeraltı Çarşısı'na "Turistik El Sanatları ve El Halıları Çarşısı" kazandırmak için Başdurak Camisi altındaki 28 dükkanı restorasyon ve onarım karşılığında 10 yıl süreyle Vakıflar İzmir Bölge Müdürlüğü'nden kiraladı.

Manisa Halılar'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi Halılar Mahallesi’nde başlayan içme suyu hattı yenileme çalışmalarının hemen ardından mahalledeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerine de start verdi.

Manisa Selendi'nin altyapısı yenilenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesindeki eski içme suyu hatlarında toplam 54 bin metrelik yenileme çalışmalarına Halılar Mahallesi ile başladı.

İzmir Ödemiş ve Kiraz'a halı saha müjdesi!

Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak.

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

Confetti ile çocuk odaları bayram havasında!

Confetti, birbirinden renkli halılarıyla çocukların hayal dünyasını geliştiriyor. 23 Nisan’da çocuklarına hediye almak, odalarını masal dünyasının karakterleriyle süslemek isteyen ebeveynlere, eğlenceli seçenekler sunuyor

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

Mozaik Metraj halıları Haberi

Mozaik Metraj halıları

Çok sayıda dünya markasının Türkiye temsilcisi olan Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü da ürün gamına dahil etti. Kişiye özel, dayanıklı, doğal ve benzersiz halılar yaratmak fikriyle yola çıkan markanın koleksiyonu, tamamen doğal hammaddeler kullanılarak, sipariş üzerine özel olarak üretiliyor. Türkiye’de Mozaik Metraj’da satışa sunulan, üretimde el işçiliğinin kullanıldığı Kasthall’ın üç farklı koleksiyonunda; el işçiliğiyle püskürtme tekniği kullanılarak üretilen tuft halılar, geleneksel olarak el  dokuması teknikleri kullanılarak üretilen dokuma halılar ve yüksek trafiğin olduğu genel alanlarda kullanım için tasarlanan duvardan duvara halılar yer alıyor.


El işçiliğinin yün ve ketene özel dokunuşu


Pek çok ünlü markanın Türkiye temsilciliğini yürüten Mozaik Metraj, ünlü İsveç markası Kasthall’ü  Türk tüketicisi ile buluşturmaya başladı. Kişiye özel, dayanıklı , doğal ve benzersiz halıların yer aldığı Kasthall koleksiyonundaki...