21 / 05 / 2024

Mozaik projesi

Mozaik projesi

İnşaat sektörünün öncü iki büyük firması Tepe inşaat ve Mesa Mesken, Park Mozaik için bir araya geldi. Park Mozaik, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent'te özlenen yaşam kalitesini Ankaralılarla buluşturacak..

Sancaktepe Mozaik Dumankaya fiyat!

Sancaktepe Mozaik Dumankaya fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. 799 daire ve 1 iş yerinden oluşan Dumankaya Mozaik Sitesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik projesinin yüzde 70'i satıldı!

Bir TEPE ve MESA projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam başladı. Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik projesinin yüzde 70’i satıldı.

Gaziantep Mozaik Yolu Projesi Fransa'da tanıtıldı!

"Gaziantep Mozaik Yolu" projesi için Fransa’ nın başkenti Paris ‘ te bulunan Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı'nda (UNESCO) etkinlik düzenlendi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe projesi teslim tarihi!

Dumankaya imzası taşıyan Dumankaya Mozaik Evleri'nde Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faizle taksit olanağı sunuluyor. Teslimlerin Nisan 2017'de yapıldığı projede 3+1'ler 548 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik projesi 3-7 katlı 24 blokta toplam 502 daireden meydana geliyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi Nisan 2017 yılında tamamlanacak...

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Mozaik İnşaat Another World satılık daire fiyatları!

Mozaik İnşaat'ın Alanya'daki projesi Another World'te fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.Bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Another World’de; her şey elinizin altında.

Park Mozaik Projesi!

Park Mozaik Projesi 'nde 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 885 tane daireden oluşan projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Park Mozaik Ankara Projesi!

Park Mozaik Ankara Projesi Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Dairelerin 1+1'den 6+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje 74 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Mozaik projesi Haberi

Mozaik projesi

İnşaat sektörünün öncü iki büyük firması Tepe inşaat ve Mesa Mesken, Park Mozaik için bir araya geldi. Park Mozaik, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent'te özlenen yaşam kalitesini Ankaralılarla buluşturacak. Park Mozaik'i bölgesindeki projelerden ayıran en önemli özelliği, ince bir zevkle tasarlanmış peyzajı. Toplam 75 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek olan proje, araç trafiğinin yer altına alınmış olması, sitedeki yeşil alanların artmasına ve köklü ağaçların dikilebilmesine imkan sağlıyor. Park Mozaik bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde planlandı. Ortakların güçlü yapısı ve bulunduğu bölgenin hızla artan değeri, Park Mozaik'itercih edenlere, kazandıran ve sağlam bir yatırım yapma şansı sunuyor. Proje ayrıca hem yatırım hem de aile ortamı için parmakla gösterilebilecek nitelikte... 


Vatan 


0312 291 50 80

Web: