18 / 05 / 2024

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi, Mustafa Almak tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Bayrampaşa, Mega Center İş Merkezi, A Blok'ta kuruldu.

Natural Dizayn Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Natural Dizayn Peyzaj Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Atay ve Ferhat Balgabuş ortaklığında kuruldu.

Başkent Bulvarı'nda peyzaj çalışmaları yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği dev rekreasyon alanları ve parklar ile yemyeşil bir güzelliğe ulaşan Başkent; yeni açılan bulvar ve caddelerde başarılı peyzaj çalışmalarıyla da ayrı bir güzellik kazanıyor.

Afyonkarahisar'da camileri gün yüzüne çıkaracak peyzaj çalışması!

Kentte belediye tarafından geçtiğimiz dönem Cürcani Camü etrafında yapılan düzenlemenin ardından bu dönem içerisinde etaplar halinde 20 farklı caminin çevresinin özel peyzaj çalışmalarıyla açılacağı belirtildi.

Muğla Köyceğiz'de kafeterya yapımı ve peyzaj düzenlemesi ihalesi 19 Ağustos'ta!

Köyceğiz Belediyesi Atapark peyzaj düzenlemesi ve kafeterya yapım işi 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00' te yapılacak. İhalede 90 iş günü süresi veriliyor....

Plante Mimarlık Peyzaj ve Bitki Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Plante Mimarlık Peyzaj ve Bitki Üretim Anonim Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Hüseyin Ekmen tarafından kuruldu. Şirketin ofisi Kadıköy Acıbadem'de yer alıyor...

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri İbrahimoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Eskişehir Yolu'nda 8 kilometrelik alanda peyzaj yapılacak!

Eskişehir Yolu'nda 8 kilometrelik alanda peyzaj yapım işi TAKK Daire Başkanlığı tarafından 19 Ağustos'ta saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. İhale sonrası iş 430 günde tamamlanacak.

Sahara Peyzaj Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahara Peyzaj Tasarım İnşaat Limited Şirketi, Barış Yıldırım, Yeşim Yıldırım tarafından 14 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Dumankaya Vizyon'da kuruldu.

Alphan Yapı Peyzaj Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Temizlik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alphan Yapı Peyzaj Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Temizlik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Behsat Önder Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile açıldı.

Ege Üniversitesi öğrencilerinden Urla'ya peyzaj tasarımı!

Urla Belediyesi ile Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün Proje III ve Proje IV lisans dersleri kapsamında karşılıklı işbirliği halinde yürüttüğü Urla İlçesine Yönelik Peyzaj Planlama ve Tasarım sunumları gerçekleşti.

Ortam Peyzaj İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortam Peyzaj İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Okay Ayvaz, Bekir Şimşek tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Mergen Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Ankun, Mehmet Korhan Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

RSS Geri Dönüşüm ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RSS Geri Dönüşüm ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Basri Gökhan Keçeci, Tarık Arık, Ömer Çağıl, Yunus Zinavur tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Haberi

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi, Mustafa Almak tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. 


MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi iş konusu; a-) Mimarlık ve mühendislik faaliyetleriyle ilgili olarak;  -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...