18 / 05 / 2024

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Kimin

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Kimin

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kuru tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Mkr Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkr Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Makır tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Tokdemir tarafından kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Kimin Haberi

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Kimin


Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kuru tarafından kuruldu.


Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket kamu ve özel kuruluşların her türlü vidanjör hizmetlerini yapmak,açtığı ihalelere girmek ve taahhütlerde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Cami Mah.Hüseyin Efendi Sk. No:9 A...