29 / 04 / 2024

MŞŞ Yapı adres

MŞŞ Yapı adres

MŞŞ Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Şahin tarafından kuruldu.

Kat malikleri toplantısına katılım yapılmazsa ne olur?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Kat malikleri toplantısına katılım yapılmazsa ne olur sorusuna yanıt verdi..

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Erzurum Pasinler'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Pasinler ilçesinde kentsel dönüşüm yapılacak alanda incelemede bulundu.

İttifak Holding'e JCR Eurasia Rating'ten yatırım yapılabilir notu!

JCR Eurasia Rating, İttifak Holding A.Ş. ve planlanan tahvil ihracını derecelendirerek, yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirdi. JCR Eurasia Rating firmaya yatırım yapılabilir notu verdi.

Emay İnşaat’a ‘yatırım yapılabilir’ notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluş JCR, Emay İnşaat’ın ulusal ve uluslararası düzeyde uzun vadeli Ulusal notunu ‘BBB’, görünümünü ise ‘stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirlediğini açıkladı.

Bahçeşehir'e neden yatırım yapılır?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı bugünkü yazısında, bölgedeki projelerin inşaat yeri ile emlak uzmanlarının görüşleri ışığında Bahçeşehir'e neden yatırım yapılacağını açıkladı. İşte o yazı:

Binalarda rutubete karşı su yalıtımı yapılmalı!

Binalarda ortaya çıkan rutubet, önlem alınmazsa kanserden, romatizmaya, alerjiden, astıma kadar bir dizi rahatsızlığa neden oluyor. Canpa şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Murat Özcan: "Rutubete karşı mutlaka su yalıtımı yapılmalı’" dedi.

Edirne'de ikametini getirene ulaşım yardımı yapılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan 'ın, kentin İller Bankası'ndan aldığı payı arttırmak için ikametini getirene ulaşım yardımı yapılacağı açıklaması, üniversite öğrencilerini harekete geçirdi

Nusaybin-Habur demiryoluna 1 milyar 770 milyon TL yatırım yapılacak!

Nusaybin'i demiryoluyla Habur'a bağlayacak hızlı tren projesi için 1 milyar 770 milyon lira yatırım yapılması öngörülüyor. Hatta, saatte 160 kilometre hızla yolcu, 120 kilometre hızla da yük taşınabilecek

Tasarım Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Yapı Denetim Limited Şirketi Serdar Çınar Müdürlüğü 'nde, 100 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te Bağcılar Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Su yalıtımı yapılması binaların depreme dayanıklılığını artırıyor!

Binalarda su yalıtımı yapılarak, deprem gibi afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceği bildirildi. Uzmanlar, deprem riski bulunan gelişmiş ülkelerde, su yalıtımı yasal olarak zorunlu tutuyor.

Riskli binalarda acilen kentsel dönüşüm yapılmalı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tabi afet olan lodosun tahmin edilebildiğini ancak depremin zamanının tahmin edilemediğini belirterek, "Riskli binalarda acilen kentsel dönüşüm yapılmalı''dedi.

Çınarım Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarım Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Nuran Demir Müdürlüğü 'nde, Avcılar'da kuruldu.

MŞŞ Yapı adres Haberi

MŞŞ Yapı adres

MŞŞ Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Şahin tarafından kuruldu.

MŞŞ Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, barajlar ve göletler, park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma...