18 / 05 / 2024

Mübar İnşaat iletişim

Mübar İnşaat iletişim

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Bal tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

İlkaya Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İlkaya Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Döner tarafından kuruldu.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile  Barış Demir tarafından kuruldu.

Barış Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Barış  ve Yunus Emre Barış tarafından kuruldu.

Barış Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Barış ve  Yunus Emre Barış tarafından kuruldu.

Mübar İnşaat iletişim Haberi

Mübar İnşaat iletişim

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Bal tarafından kuruldu.

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. METAL Demir çelikten diğer birincil formdaki ürünlerin toptan ticareti nervürlü levhalar, sandviç paneller ve demir yolu veya tramvay yolu yapım malzemesi ELEKTRİK Elektrik malzemeleri toptan ticareti kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb GIDA Süt ürünleri, yumurta ve yenilebilir sıvı ve katı yağların toptan ticareti bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki gıda, içecek ve tütün toptan ticareti...

Adres: Cemil Meriç Mah. Alemdağ Cad. Akhisar Apt. No:297/1 ÜMRANİYE